مواد لازم
کره.......................35 گرم
شکر.................. 40 گرم
وانیل.................... یکچهارم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ کوچک ......................1 عدد
ماست ...................42 گرم
روغن مایع .................30 گرم
آرد................... 155 گرم
بیکینگپودر...................... یکهشتم قاشق چایخوری
مروارید خوراکی برای تزیین..................... به مقدار لازم
مواد میانی
رطب پوست و هسته گرفتهشده...................... 100 گرم
آب جوش................ 1 قاشق سوپخوری
گردو، خردشده .......................30 گرم
دارچین و جوز بویا ....................از هرکدام یکچهارم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای
روشتهیه
کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید. کره به دمای محیط رسیده را داخل کاسه همزن ریخته و شکر را اضافه کنید و حدود دو دقیقه بزنید، وانیل را همراه زرده تخممرغ اضافه کرده و مجدداً مواد را به مدت یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید، ماست را افزوده و در حد مخلوطشدن هم بزنید، سپس روغن مایع را بیفزایید و یک دقیقه دیگر هم بزنید، در انتها آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد رفته و خمیری نرم حاصل شود.
از خمیر گلولههایی کوچک بردارید و داخل کاترهای انژکتوری انداخته و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید قرار دهید، سپس به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر از پیش گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از پخت از فرخارج کرده و پس از خنکشدن مواد میانی را بین کوکیها قرار دهید و با مروارید خوراکی تزیین نمایید.
بیشتربخوانید:
روش تهیه مواد میانی:
رطبها را با آب جوش مخلوط کنید تا نرم شوند، سپس گردوی خردشده و ادویهها را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.