تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن جامد آبکرده................ 125 گرم
پودر قند.............. 70 گرم
پودر هل ...........یکدوم قاشق چایخوری
گلاب.............. 1 قاشق سوپخوری
زردة تخممرغ ...............1 عدد
سفیدة تخممرغ............ 20 گرم
آرد برنج ..............250 گرم
تخم خرفه بر ای تزئین........... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه :
روغن، پودر قند، پودر هل و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه زرده و سفیدة تخممرغ را بیفزائید و مخلوط سازید. حالا آرد برنج را درون این مایه بریزید و مواد را ورز دهید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
سپس خمیرها را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان مهر مخصوص بزنید و تخم خرفه بپاشید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجة سانتیگراد بپزید همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای