Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 19:43

8
مهر
شیرینی برنجی

شیرینی برنجی

روغن، پودر قند، پودر هل و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه زرده و سفیدة تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط سازید. حالا آرد برنج را درون این مایه بریزید و مواد را ورز دهید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن جامد آبکرده................  125 گرم

پودر قند.............. 70 گرم

پودر هل ...........یک‌دوم قاشق چایخوری

گلاب..............    1 قاشق سوپخوری

زردة تخم‌مرغ ...............1 عدد

سفیدة تخم‌مرغ............  20 گرم

آرد برنج ..............250 گرم

تخم خرفه بر ای تزئین........... به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه :

روغن، پودر قند، پودر هل و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه زرده و سفیدة تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط سازید. حالا آرد برنج را درون این مایه بریزید و مواد را ورز دهید تا خمیر مناسبی حاصل شود. خمیر را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

 سپس خمیرها را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان مهر مخصوص بزنید و تخم خرفه بپاشید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجة سانتیگراد بپزید همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیه‌ای

 

برچسب ها: شیرینی، آموزش شیرینی پزی، شیرینی برنجی، شیرینی خانگی، طرز تهیه تعداد بازديد: 352 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز