Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 21:49

10
مهر
کیک کارامل و گلابی

کیک کارامل و گلابی

رینگ 18 سانتیمتری را با فویل بپوشانید. (کف و دیواره ها ) و در سینی بگذارید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. سپس در یک قابلمة کوچک، کمپوت، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت 1 دقیقه بجوشانید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای ژلة گلابی (فیلینگ کیک)

پودر ژلاتین............. 7 گرم

آب.............. 2 قاشق سوپخوری

کمپوت گلابی ریز خرد کرده................ 150 گرم (این وزن با آب کمپوت باشد)

شکر............... 30 گرم

آبلیموی تازه............. 1 قاشق چایخوری

دارچین................ یک‌چهارم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

کیک ملون

 

روش تهیه ژله گلابی

رینگ 18 سانتیمتری را با فویل بپوشانید. (کف و دیواره ها ) و در سینی بگذارید. آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. سپس در یک قابلمة کوچک، کمپوت، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت  1 دقیقه بجوشانید. حالا آن را از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین و پودر دارچین را به آن بیفزائید. همینکه این مخلوط قدری خنک شد، آن را داخل رینگ بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود. (به مدت 2 ساعت).

 

مواد لازم برای تهیة کرم پنیر

پنیر خامه‌ای............... 800 گرم

شکر............... 100 گرم

خامه صبحانه................ 150 گرم

 

روش تهیه کرم پنیر

پنیر و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر

 

 

مواد  لازم برای کیک

آرد................ 200 گرم

بیکینگ پودر.................. یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

فندق بو داده و پودر کرده............. 80 گرم

کرة نرم شده در دمای محیط................ 125 گرم

شکر............... 200 گرم

تخم مرغ.............. 3 عدد

وانیلین.............. یک‌چهارم قاشق چایخوری

ماست................. 150 گرم

 

طرز تهیه :

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سه قالب کیک را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را الک کنید و فندق را به آرد بیفزائید. سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

 اکنون وانیلین را اضافه کنید و ماست و آرد را بطور یک در میان افزوده و مخلوط نمائید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه مایة فراهم کردة کیک را به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید. کیک‌ها را روی پنجرة سیمی خنک کنید.

 سپس یکی از کیک‌ها را روی صفحة مناسبی بگذارید و قدری کرم پنیر رویش بمالید و بعد ژلة کمپوت گلابی را رویش بگذارید و روی کمپوت را با کرم بپوشانید و کیک بعدی را رویش قرار دهید و رویش را با کرم پنیر بپوشانید و لایة آخر کیک را روی کرم بگذارید و کیک را با کرم پنیر بپوشانید. سپس کیک را با گلابی و گل‌های تازه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 

یادآوری

می‌توانید کمپوت گلابی را دو برابر کنید و در دو لایة کیک استفاده نمایید.

برچسب ها: کیک، کیک گلابی، طرز تهیه کیک، کیک کارامل و گلابی تعداد بازديد: 255 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز