تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای ژلة گلابی (فیلینگ کیک)
پودر ژلاتین............. 7 گرم
آب.............. 2 قاشق سوپخوری
کمپوت گلابی ریز خرد کرده................ 150 گرم (این وزن با آب کمپوت باشد)
شکر............... 30 گرم
آبلیموی تازه............. 1 قاشق چایخوری
دارچین................ یکچهارم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
کیک ملون
روش تهیه ژله گلابی
رینگ 18 سانتیمتری را با فویل بپوشانید. (کف و دیواره ها ) و در سینی بگذارید. آنگاه پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. سپس در یک قابلمة کوچک، کمپوت، شکر و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و روی حرارت 1 دقیقه بجوشانید. حالا آن را از روی حرارت بردارید و محلول ژلاتین و پودر دارچین را به آن بیفزائید. همینکه این مخلوط قدری خنک شد، آن را داخل رینگ بریزید و در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود. (به مدت 2 ساعت).
مواد لازم برای تهیة کرم پنیر
پنیر خامهای............... 800 گرم
شکر............... 100 گرم
خامه صبحانه................ 150 گرم
روش تهیه کرم پنیر
پنیر و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه خامه را بیفزائید و مخلوط کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیزکیک زنجبیلی با پایه کیک در فر
مواد لازم برای کیک
آرد................ 200 گرم
بیکینگ پودر.................. یک و یکدوم قاشق چایخوری
فندق بو داده و پودر کرده............. 80 گرم
کرة نرم شده در دمای محیط................ 125 گرم
شکر............... 200 گرم
تخم مرغ.............. 3 عدد
وانیلین.............. یکچهارم قاشق چایخوری
ماست................. 150 گرم
طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و سه قالب کیک را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه آرد و بیکینگپودر را الک کنید و فندق را به آرد بیفزائید. سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا نرم و سبک شود و بعد تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.
اکنون وانیلین را اضافه کنید و ماست و آرد را بطور یک در میان افزوده و مخلوط نمائید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. آنگاه مایة فراهم کردة کیک را به طور مساوی در قالبها بریزید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر بپزید. کیکها را روی پنجرة سیمی خنک کنید.
سپس یکی از کیکها را روی صفحة مناسبی بگذارید و قدری کرم پنیر رویش بمالید و بعد ژلة کمپوت گلابی را رویش بگذارید و روی کمپوت را با کرم بپوشانید و کیک بعدی را رویش قرار دهید و رویش را با کرم پنیر بپوشانید و لایة آخر کیک را روی کرم بگذارید و کیک را با کرم پنیر بپوشانید. سپس کیک را با گلابی و گلهای تازه بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
یادآوری
میتوانید کمپوت گلابی را دو برابر کنید و در دو لایة کیک استفاده نمایید.