Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 03:32

25
شهریور
کمپوت قیسی و انجیرخشک

کمپوت قیسی و انجیرخشک

انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت 4 ساعت، بخیسانید. آن‌گاه شکر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و میوه‌ها بپزند و نرم شوند. سپس کمپوت را از روی اجاق بردارید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

انجیر خشک..............800 گرم

قیسی .................400 گرم

آب.................. 2 لیتر (8 پیمانه)

شکر ..................250 گرم

چوب دارچین............. 1 تکه

پوست لیموترش.............. 3 تکه

هل............... 10 عدد

 

 بیشتر بخوانید:

کمپوت آلو سیاه + طرز تهیه

 

 

روش تهیه

انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت 4 ساعت، بخیسانید. آن‌گاه شکر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و میوه‌ها بپزند و نرم شوند. سپس کمپوت را از روی اجاق بردارید، دارچین و پوست لیموترش را از داخل آن خارج کنید و کمپوت را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. اکنون کمپوت را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بریزید و با خلال پسته بیارائید.

بیشتربخوانید:

کمپوت گلابی حرفه ای + طرز تهیه

 

برچسب ها: کمپوت، طرز تهیه کمپوت تعداد بازديد: 165 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز