تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
انجیر خشک..............800 گرم
قیسی .................400 گرم
آب.................. 2 لیتر (8 پیمانه)
شکر ..................250 گرم
چوب دارچین............. 1 تکه
پوست لیموترش.............. 3 تکه
هل............... 10 عدد
بیشتر بخوانید:
کمپوت آلو سیاه + طرز تهیه
روش تهیه
انجیر و قیسی را در ظرف مناسبی بریزید، آب را بیفزائید و به مدت 4 ساعت، بخیسانید. آنگاه شکر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و میوهها بپزند و نرم شوند. سپس کمپوت را از روی اجاق بردارید، دارچین و پوست لیموترش را از داخل آن خارج کنید و کمپوت را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. اکنون کمپوت را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بریزید و با خلال پسته بیارائید.
بیشتربخوانید:
کمپوت گلابی حرفه ای + طرز تهیه