تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
پودر ژلاتین................. یک و یک دوم قاشق سوپخوری
آب....................... 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
انبة پوره کرده..................... ۱۵۰ گرم
شکر.................... ۳۰ گرم
خامة فرم گرفته ..................۱۲۵ گرم
انبة خرد کرده................... 1 عدد
یشتربخوانید:
طرز تهیه موس شکلاتی
روش تهیه
ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. آنگاه پورة انبه را همراه با شکر و خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید. سپس محلول ژلاتین را افزوده و مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. حالا نیمی از مایة فراهم کرده را داخل قالب سلیکونی مورد نظر بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا اندکی ببندد. سپس انبة خرد کرده را روی موس بریزید و بعد باقیماندة موس انبه را بیفزائید و حالا قالب را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در فریزر قرار دهید. اکنون برای جدا کردن دسر از قالب، بلافاصله پس از خارج کردن از فریزر اقدام کنید و دسر را قبل از مصرف در یخچال قرار دهید و اطرافش را با انبة خردکرده بیارائید.
یادآوری: درصورت دلخواه میتوانید موس را در ظرف های تک نفره و لیوانی نیز تهیه کنید.