Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 17:23

23
شهریور
موس انبه

موس انبه

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. آن‌گاه پورة انبه را همراه با شکر و خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید. سپس محلول ژلاتین را افزوده و مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. حالا نیمی از مایة فراهم کرده

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

پودر ژلاتین................. یک و یک دوم قاشق سوپخوری

آب....................... 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

انبة پوره کرده..................... ۱۵۰ گرم

شکر.................... ۳۰ گرم

خامة فرم گرفته ..................۱۲۵ گرم

انبة  خرد کرده................... 1 عدد

 یشتربخوانید:

طرز تهیه موس شکلاتی

 

 

روش تهیه

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن ماری حل کنید. آن‌گاه پورة انبه را همراه با شکر و خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط سازید. سپس محلول ژلاتین را افزوده و مخلوط کنید تا مایة صاف و یکدستی حاصل شود. حالا نیمی از مایة فراهم کرده را داخل قالب سلیکونی مورد نظر بریزید  و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا اندکی ببندد. سپس انبة خرد کرده را روی موس بریزید و بعد باقیماندة موس انبه را بیفزائید و حالا قالب را دست کم 6 ساعت و یا یک شب در فریزر قرار دهید. اکنون برای جدا کردن دسر از قالب، بلافاصله پس از خارج کردن از فریزر اقدام کنید و دسر را  قبل از مصرف در یخچال قرار دهید و اطرافش را با انبة خرد‌کرده بیارائید.

یادآوری: درصورت دلخواه می‌توانید موس را در ظرف های تک نفره و لیوانی نیز تهیه کنید.

 

برچسب ها: موس، آموزش شیرینی پزی، موس انبه، طرز تهیه تعداد بازديد: 215 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز