مواد لازم
زرده تخممرغ.................. 3 عدد
کره ذوبشده.............. 100 گرم
پودر شکر.............. 100 گرم
آرد سفید............ 80 گرم
پودر جوانه گندم........................ 50 گرم
هل.................. 1 قاشق چایخوری
آب ..............دو سوم پیمانه
گلاب............... 1 پیمانه
عرق هل............... یکسوم پیمانه
زعفران محلول..................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه
روشتهیه
زردههای تخممرغ، کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و رنگ آن روشن شده و سبک و کرمیرنگ شود. آرد سفید، پودر جوانه گندم، هل، آب، گلاب و عرق هل را مخلوط کرده و روی حرارت مرتب هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود، سپس مخلوط زرده را اضافه کرده و زعفران را هم بیفزایید. حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا حدود 10 دقیقه بپزد. دسر را در ظرفهای مورد نظر ریخته و با مغزهای دلخواه تزیین نمایید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید از مغز پسته خردشده در دسر استفاده کنید تا طعمی کاملاً مشابه سوهان داشته باشد.