Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 19:08

11
شهریور
دسر سوهان

دسر سوهان

زرده‌های تخم‌مرغ، کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و رنگ آن روشن شده و سبک و کرمی‌رنگ شود. آرد سفید، پودر جوانه گندم، هل، آب، گلاب و عرق هل را مخلوط کرده و روی حرارت مرتب هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود

مواد لازم

زرده تخم‌مرغ.................. 3 عدد

کره ذوب‌شده.............. 100 گرم

پودر شکر.............. 100 گرم

آرد سفید............ 80 گرم

پودر جوانه گندم........................ 50 گرم

هل.................. 1 قاشق چای‌خوری

آب ..............دو سوم پیمانه

گلاب............... 1 پیمانه

عرق هل............... یک‌سوم پیمانه

زعفران محلول..................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کافه گلاسه و قهوه گلاسه

 

روش‌تهیه

زرده‌های تخم‌مرغ، کره و پودر شکر را با همزن بزنید تا فرم بگیرد و رنگ آن روشن شده و سبک و کرمی‌رنگ شود. آرد سفید، پودر جوانه گندم، هل، آب، گلاب و عرق هل را مخلوط کرده و روی حرارت مرتب هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود، سپس مخلوط زرده را اضافه کرده و زعفران را هم بیفزایید. حرارت را کم کنید و مرتب هم بزنید تا حدود 10 دقیقه بپزد. دسر را در ظرف‌های مورد نظر ریخته و با مغزهای دلخواه تزیین نمایید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید از مغز پسته خردشده در دسر استفاده کنید تا طعمی کاملاً مشابه سوهان داشته باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دسر، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 247 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز