Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 10:09

27
مرداد
شیرینی فلورانتین

شیرینی فلورانتین

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همین‌که شکر حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و زردة تخم‌مرغ و آرد را بیفزائید و بالیسک مخلوط کنید. آن‌گاه مربای پوست پرتقال، گلسه‌چری و خلال بادام را افزوده و مخلوط سازید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

کره...............  80 گرم

شکر قهوه‌ای.............  50 گرم

زردة تخم‌مرغ............. 1 عدد

آرد............  140 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت و خرد کرده................. 100 گرم

گلسه‌چری خرد کرده........... 30 گرم

خلال بادام............. 30 گرم

پودر شکر برای تزئین............. 40 گرم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش تهیه

کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همین‌که شکر حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و زردة تخم‌مرغ و آرد را بیفزائید و بالیسک مخلوط کنید. آن‌گاه مربای پوست پرتقال،  گلسه‌چری و خلال بادام را افزوده و مخلوط سازید. سپس هر بار به اندازة یک گردو از مواد فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید حالا فلورانتین را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید و همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیه‌ای

طرز تهیه شیرینی ترکیه‌ای تاتلیسی گل

 

برچسب ها: شیرینی، طرز تهیه تعداد بازديد: 296 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز