تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
کره............... 80 گرم
شکر قهوهای............. 50 گرم
زردة تخممرغ............. 1 عدد
آرد............ 140 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت و خرد کرده................. 100 گرم
گلسهچری خرد کرده........... 30 گرم
خلال بادام............. 30 گرم
پودر شکر برای تزئین............. 40 گرم
بیشتربخوانید:
روش تهیه
کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. همینکه شکر حل شد، آن را از روی حرارت بردارید و زردة تخممرغ و آرد را بیفزائید و بالیسک مخلوط کنید. آنگاه مربای پوست پرتقال، گلسهچری و خلال بادام را افزوده و مخلوط سازید. سپس هر بار به اندازة یک گردو از مواد فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینیپزی بچینید حالا فلورانتین را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید و همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای
طرز تهیه شیرینی ترکیهای تاتلیسی گل