Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:32

24
مرداد
اشترودل سیب

اشترودل سیب

پوست سیب‌ها را بگیرید و خرد کنید و همراه با کره (30 گرم) در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه ظرف را روی حرارت بگذارید و سیب را تفت دهید. سپس شکر،‌کشمش،‌ آب پرتقال و پوست پرتقال را به سیب بیفزائید و بگذارید سیب بپزد و آبش کشیده شود.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

نان یوفکا................ 16 عدد

سیب........... 5 عدد متوسط

کره................ 30 گرم

شکر.............. 100 گرم

کشمش پلوئی............  80 گرم

آب پرتقال ..............60 میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)

پوست پرتقال رنده کرده ............. 1 قاشق چایخوری

کرة آبکرده............. 50 گرم

خلال پسته.............. برای‌تزئین به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی حلوا شعریه؛ دسر خوشمزه عربی

یافارینگ

 

 

روش تهیه

پوست سیب‌ها را بگیرید و خرد کنید و همراه با کره (30 گرم) در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه ظرف را روی حرارت بگذارید و سیب را تفت دهید. سپس شکر،‌کشمش،‌ آب پرتقال و پوست پرتقال را به سیب بیفزائید و بگذارید سیب بپزد و آبش کشیده شود.  حالا مخلوط سیب را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون هر بار 4 ورق از خمیر یوفکا را بردارید و روی خمیرها کرة آبکرده بمالید و هر 4 ورق را روی هم بگذارید. اینک قدری از مواد میانی را روی خمیر بگذارید و خمیر را مطابق شکل ببندید و در سینی فر بچینید. آن‌گاه اشترودل را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید و با خلال پسته بیارائید.

بیشتر بخوانید:

گرانولای گردو و دارچین + طرز تهیه

طرز تهیه محلبی + دسر ترکیه ای

 

برچسب ها: آموزش شیرینی پزی، طرز تهیه، اشترودل سیب، طرز تهیه اشترودل سیب تعداد بازديد: 219 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز