تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نان یوفکا................ 16 عدد
سیب........... 5 عدد متوسط
کره................ 30 گرم
شکر.............. 100 گرم
کشمش پلوئی............ 80 گرم
آب پرتقال ..............60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
پوست پرتقال رنده کرده ............. 1 قاشق چایخوری
کرة آبکرده............. 50 گرم
خلال پسته.............. برایتزئین به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی حلوا شعریه؛ دسر خوشمزه عربی
یافارینگ
روش تهیه
پوست سیبها را بگیرید و خرد کنید و همراه با کره (30 گرم) در ظرف مناسبی بریزید. آنگاه ظرف را روی حرارت بگذارید و سیب را تفت دهید. سپس شکر،کشمش، آب پرتقال و پوست پرتقال را به سیب بیفزائید و بگذارید سیب بپزد و آبش کشیده شود. حالا مخلوط سیب را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون هر بار 4 ورق از خمیر یوفکا را بردارید و روی خمیرها کرة آبکرده بمالید و هر 4 ورق را روی هم بگذارید. اینک قدری از مواد میانی را روی خمیر بگذارید و خمیر را مطابق شکل ببندید و در سینی فر بچینید. آنگاه اشترودل را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید و با خلال پسته بیارائید.
بیشتر بخوانید:
گرانولای گردو و دارچین + طرز تهیه
طرز تهیه محلبی + دسر ترکیه ای