تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم برای لایه پرتقالی
آب پرتقال ...................... 750 میلیلیتر ( 3 پیمانه)
شکر.................. 100 گرم
نشاسته ذرت.................. 40 گرم
آرد ...................1 قاشق سوپخوری
زردة تخممرغ............... 1 عدد
کره ................. 30 گرم
پوست پرتقال رنده کرده ..................1 قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خاگینه؛ دسری مقوی و خوشمزه
مواد لازم برای لایة قهوه
شکر................... 100 گرم
نشاستة ذرت.............. 35 گرم
پودر کاکائو............... 2 قاشق سوپخوری
قهوة فوری ............... 1 قاشق چایخوری
شیر............... 750 میلیلیتر (3 پیمانه)
شکلات تلخ ............... 50 گرم
بیسکویت ساده .............8 عدد
مواد لازم برای رویه
شیر..................... 750 میلی لیتر(3پیمانه)
سمولینا (ایربیک)................... 3 قاشق سوپخوری
شکر............. 100 گرم
وانیلین............... یکچهارم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه فالوده شیرازی
روش تهیه
این دسر از سه بخش تشکیل میشود که برای تهیة لایة پرتقالی، آب پرتقال، شکر، نشاستة ذرت، آرد و زردة تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. آنگاه کره و پوست پرتقال را بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید. حالا کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و کنار بگذارید. (بهتر است قالب را مرطوب نمائید). سپس لایة قهوه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاستة ذرت، پودر کاکائو، قهوه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. حالا آن از روی حرارت بردارید و شکلات را درون کرم بریزید و مخلوط کنید. اکنون کرم فراهم کردة قهوه را روی کرم پرتقالی بریزید و صاف کنید و بیسکویتها را رویش بچینید. اینک مواد رویه را به این ترتیب فراهم نمائید. شیر، سمولینا و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و از فرنی غلیظتر شود. سپس وانیلین را به آن بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید و روی بیسکویتها بریزید. آنگاه دسر را دستکم 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آمادة مصرف شود.