Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 3 آذر 1403 - 13:47

15
مرداد
دسر سه رنگ

دسر سه رنگ

این دسر از سه بخش تشکیل می‌شود که برای تهیة لایة پرتقالی، آب پرتقال، شکر، نشاستة ذرت، آرد و زردة تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. آن‌گاه کره و پوست پرتقال را بیفزائید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای لایه پرتقالی

آب پرتقال ...................... 750 میلی‌لیتر ( 3 پیمانه)

شکر..................  100 گرم

نشاسته ذرت.................. 40 گرم

آرد ...................1 قاشق سوپخوری

زردة تخم‌مرغ............... 1 عدد

کره ................. 30 گرم

پوست پرتقال رنده کرده ..................1 قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خاگینه؛ دسری مقوی و خوشمزه

 

 

مواد لازم برای لایة قهوه

شکر................... 100 گرم

نشاستة ذرت..............  35 گرم

پودر کاکائو............... 2 قاشق سوپخوری

قهوة فوری ............... 1 قاشق چایخوری

شیر............... 750 میلی‌لیتر (3 پیمانه)

شکلات تلخ ............... 50 گرم

بیسکویت ساده .............8 عدد

 

مواد لازم برای رویه

شیر..................... 750 میلی لیتر(3پیمانه)

سمولینا (ایربیک)...................  3 قاشق سوپخوری

شکر............. 100 گرم

وانیلین............... یک‌چهارم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه فالوده شیرازی

 

 

روش تهیه

این دسر از سه بخش تشکیل می‌شود که برای تهیة لایة پرتقالی، آب پرتقال، شکر، نشاستة ذرت، آرد و زردة  تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته آن را هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. آن‌گاه کره و پوست پرتقال را بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید. حالا کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و کنار بگذارید. (بهتر است قالب را مرطوب نمائید). سپس لایة قهوه را به این ترتیب فراهم کنید. شکر، نشاستة ذرت، پودر کاکائو، قهوه و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و غلیظ شود. حالا آن از روی حرارت بردارید و شکلات را درون کرم بریزید و مخلوط کنید. اکنون کرم فراهم کردة قهوه را روی کرم پرتقالی بریزید و صاف کنید و بیسکویت‌ها را رویش بچینید. اینک مواد رویه را به این ترتیب فراهم نمائید. شیر، سمولینا و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط پیوسته هم بزنید تا کرم بپزد و از فرنی غلیظ‌تر شود. سپس وانیلین را به آن بیفزائید و کرم را از روی حرارت بردارید و روی بیسکویت‌ها بریزید. آن‌گاه دسر را دست‌کم 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا آمادة مصرف شود.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

برچسب ها: دسر، طرز تهیه، دسر سنتی تعداد بازديد: 341 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز