مواد لازم برای 6-8 نفر
کره آب شده برای چرب کردن................۲ قاشق چایخوری
برنج.............. ۹۰ گرم
شیر.................. ۳۵۰ میلی لیتر
شکر.................. ۳ - ۴ قاشق سوپخوری
جوز هندی تازه رنده شده ۱۷۲
نمک ................به میزان لازم
آرد معمولی.............. 175 گرم
بیکینگ پودر............... ۱ قاشق چایخوری
جوش شیرین................ 1 قاشق چایخوری
شکر دانه ریز............ 1 تا ۲ قاشق سوپخوری
تخممرغ.............. 1 عدد
شیر.................. ۱۷۵ میلی لیتر
خامهترش یا ماست.............. ۱۲۰ میلیلیتر
کره آب کرده.................. 1 قاشق سوپخوری
عسل ...............۲ قاشق سوپخوری
اسانس بادام ..................یکدوم قاشق چایخوری
پرک بادام تفت داده................ ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند برای پاشیدن روی کیک
بیشتربخوانید:
دستور پخت کیک سیب خامهای
مواد لازم برای تهیه شربت انگور و توت:
مخلوط توتهای تابستانی................۴۵۰ گر
(توت فرنگی، تمشک و شاتوت)
شکر...................1- ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه پنیر خامهای ماسکارپون:
آب انگور....................۲ قاشق سوپخوری
عسل............. 1 قاشق سوپخوری
اسانس بادام................ یکدوم قاشق چایخوری
جدول ارزش غذایی
کالری ۳۱۹
پروتئین ۸ گرم
کربوهیدرات ۵۴
گرم قند ۳۰ گرم
چربی ۹ گرم
چربی اشباع شده ۴ گرم
سطح آشپزی با دقت
آماده سازی ۴۵ دقیقه
پخت ۲۰ دقیقه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک پارما چیکن
روشتهیه
برنج، شیر، شکر، جوز هندی و یکدوم قاشق چایخوری نمک را در ظرفی چدنی بریزید. مواد را به جوش آورید. حرارت را کم کرده مواد را مرتب هم بزنید و تا زمانیکه برنج نرم شده و شیر جذب شود، آنها را بپزید. بگذارید مواد سرد شوند.
آرد، بکینگ پودر، مقداری نمک و شکر را مخلوط کنید. در کاسهای تخم مرغ، شیر، خامهترش، کره، عسل و اسانس بادام را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. برنج را به آرامی اضافه کنید. مخلوط آرد و بادامها را اضافه کنید. این مخلوط را با قاشق به آرامی داخل قالب گرد به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانتیمتری که چرب شده و قسمت ته آن از دیوارههایش جدا میشود، بریزید و روی مواد را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود. آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا سرد شود.
توتها را درون کاسهای ریخته، شکر و آب انگور را اضافه کنید. برای تهیه پنیر خامهای ماسکارپون تمام مواد لازم را با هم مخلوط کنید و داخل یخچال بگذارید.
کف و دیواره قالب را از هم جدا کرده و کیک را بر روی بشقاب مخصوص پذیرایی برش دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و کیک شیرین برنج را با شربت انگور و توت و مخلوط پنیر آماده شده، سرو نمایید. در صورت تمایل، پنیر را با قیف و ماسوره بر روی کیک، شکوفه بزنید.