Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 23:43

2
مرداد
کیک برنج با توت

کیک برنج با توت

اگر این کیک را با توت‌های تابستانی محبوبتان و پنیر خامه‌ای ماسکارپون مصرف کنید، این کیک برنجی ساده را به دسری فوق‌العاده تبدیل خواهید کرد.

مواد لازم برای 6-8 نفر

کره آب شده برای چرب کردن................۲ قاشق چایخوری

برنج.............. ۹۰ گرم

شیر.................. ۳۵۰ میلی لیتر

شکر.................. ۳ - ۴ قاشق سوپخوری

جوز هندی تازه رنده شده ۱۷۲

نمک ................به میزان لازم

آرد معمولی.............. 175 گرم

بیکینگ پودر............... ۱ قاشق چایخوری

جوش شیرین................ 1 قاشق چایخوری

شکر دانه ریز............ 1 تا ۲ قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ.............. 1 عدد

شیر.................. ۱۷۵ میلی لیتر

خامه‌ترش یا ماست.............. ۱۲۰ میلی‌لیتر

کره آب کرده.................. 1 قاشق سوپخوری

عسل ...............۲ قاشق سوپخوری

اسانس بادام ..................یک‌دوم قاشق چایخوری

پرک بادام تفت داده................ ۲ قاشق سوپخوری

پودر قند برای پاشیدن روی کیک

 بیشتربخوانید:

دستور پخت کیک سیب خامه‌ای

 

مواد لازم برای تهیه شربت انگور و توت:

مخلوط توت‌های تابستانی................۴۵۰ گر

(توت فرنگی، تمشک و شاتوت)

شکر...................1- ۲ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه پنیر خامه‌ای ماسکارپون:

 آب انگور....................۲ قاشق سوپخوری

عسل............. 1 قاشق سوپخوری

اسانس بادام................ یک‌دوم قاشق چایخوری

 

جدول ارزش غذایی

کالری ۳۱۹

پروتئین ۸ گرم

کربوهیدرات ۵۴

گرم قند ۳۰ گرم

چربی ۹ گرم

چربی اشباع شده ۴ گرم

سطح آشپزی با دقت

 آماده سازی ۴۵ دقیقه

 پخت ۲۰ دقیقه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک پارما چیکن

 

 

 

روش‌تهیه

برنج، شیر، شکر، جوز هندی و یک‌دوم قاشق چایخوری نمک را در ظرفی چدنی بریزید. مواد را به جوش آورید. حرارت را کم کرده مواد را مرتب هم بزنید و تا زمانیکه برنج نرم شده و شیر جذب شود، آن‌ها را بپزید. بگذارید مواد سرد شوند.

آرد، بکینگ پودر، مقداری نمک و شکر را مخلوط کنید. در کاسه‌ای تخم مرغ، شیر، خامه‌ترش، کره، عسل و اسانس بادام را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. برنج را به آرامی اضافه کنید. مخلوط آرد و بادام‌ها را اضافه کنید. این مخلوط را با قاشق به آرامی داخل قالب گرد به قطر ۲۳ تا ۲۵ سانتیمتری که چرب شده و قسمت ته آن از دیواره‌هایش جدا می‌شود، بریزید و روی مواد را صاف کنید. کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شود. آن را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا سرد شود.

توت‌ها را درون کاسه‌ای ریخته، شکر و آب انگور را اضافه کنید. برای تهیه پنیر خامه‌ای ماسکارپون تمام مواد لازم را با هم مخلوط کنید و داخل یخچال بگذارید.

کف و دیواره قالب را از هم جدا کرده و کیک را بر روی بشقاب مخصوص پذیرایی برش دهید. روی کیک پودر قند بپاشید و کیک شیرین برنج را با شربت انگور و توت و مخلوط پنیر آماده شده، سرو نمایید. در صورت تمایل، پنیر را با قیف و ماسوره بر روی کیک، شکوفه بزنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کیک برنج تعداد بازديد: 401 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز