به گزارش ترفند آشپزی امروز قصد داریم دستور پخت کیک سیب خامهای را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
۲ عدد .............تخم مرغ.
۱ بسته وانیل ۵ گرمی ترک................. (یا ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل خالص).
۱ استکان ..................شکر (نصف لیوان).
۲ قاشق چایخوری.............. بیکینگ پودر.
۱ قاشق غذاخوری.............. کره (در دمای اتاق).
۱ استکان.............. شیر (کمتر از نصف لیوان).
۲۵۰ گرم................. آرد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا
موادلازم برای کرم:
۱ عدد............... تخم مرغ.
۱ قاشق غذاخوری ................نشاسته.
۱ قاشق غذاخوری........... شکر.
۲۵۰ میلی لیتر................. شیر (۱ لیوان).
مواد لایه زیر:
۲ عدد سیب............. اسلایس شده.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک پارما چیکن
طرزتهیه:
مواد لازم برای کرم را درون قابلمه ریخته و مخلوط کنید و بزارید روی اجاق گاز با حرارت ملایم و وقتی قوام لازم را به دست آورد، آن را از روی اجاق گاز برداشته و میگذاریم خنک شود (در دمای اتاق).
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود، مواد دیگر کره وشیر را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.
سیبها را برش داده و در قالب کیک بچینید (فراموش نکنید قالب را با کره چرب کنید).
مایه کیک را روی آن بریزید، کرم را در قیف ریخته و به صورت دایرهای روی کیک بریزید (طبق عکس) و بزارید در فر از قبلگرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه تا پخته شود؛ و در آخر با پودر قند تزیین کنید.