Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:21

29
تیر
دستور پخت کیک سیب خامه‌ای

دستور پخت کیک سیب خامه‌ای

در گزارش زیر دستور پخت کیک سیب خامه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش ترفند آشپزی امروز قصد داریم دستور پخت کیک سیب خامه‌ای  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم :

۲ عدد .............تخم مرغ.

۱ بسته وانیل ۵ گرمی ترک................. (یا ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل خالص).

۱ استکان ..................شکر (نصف لیوان).

۲ قاشق چایخوری.............. بیکینگ پودر.

۱ قاشق غذاخوری.............. کره (در دمای اتاق).

۱ استکان.............. شیر (کمتر از نصف لیوان).

۲۵۰ گرم................. آرد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کمپوت سیب با ماندگاری بالا

 

 

موادلازم برای کرم:

۱ عدد............... تخم مرغ.

۱ قاشق غذاخوری ................نشاسته.

۱ قاشق غذاخوری........... شکر.

۲۵۰ میلی لیتر................. شیر (۱ لیوان).

مواد لایه زیر:
۲ عدد سیب............. اسلایس شده.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کیک پارما چیکن

 

 

طرزتهیه:

مواد لازم برای کرم را درون قابلمه ریخته و مخلوط کنید و بزارید روی اجاق گاز با حرارت ملایم و وقتی قوام لازم را به دست آورد، آن را از روی اجاق گاز برداشته و می‌گذاریم خنک شود (در دمای اتاق).

تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود، مواد دیگر کره وشیر را اضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر آرد وبیکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدست شود.

سیب‌ها را برش داده و در قالب کیک بچینید (فراموش نکنید قالب را با کره چرب کنید).

مایه کیک را روی آن بریزید، کرم را در قیف ریخته و به صورت دایره‌ای روی کیک بریزید (طبق عکس) و بزارید در فر از قبل‌گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰-۳۵ دقیقه تا پخته شود؛ و در آخر با پودر قند تزیین کنید.

برچسب ها: کیک، کیک سیب، طرز تهیه کیک سیب تعداد بازديد: 392 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز