Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 22:18

13
تیر
طرز تهیه دسر پاديشاه سارماسى

طرز تهیه دسر پاديشاه سارماسى

در گزارش زیر طرز تهیه دسر پاديشاه سارماسى آموزش داده شده است.

به گزارش پخت و پز،امروز قصد داریم طرز تهیه دسر پاديشاه سارماسى را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

شير................. ٤ ليوان

شكر................... ٥ ق غ خ

پودر كاكائو٢................ق غ خ

آرد معمولى................. ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یک‌لیوان سرخالی)

يک بسته............. بيسكوئيت

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه خاگینه؛ دسری مقوی و خوشمزه

 

 

طرز تهیه:

همه مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يک قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه.

خوب كرم شكلاتى را آماده كرديم،حالا يک بسته بيسكوئيت رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى را روش پخش و يك دست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت و خنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد. ‌

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

 

 

 

برچسب ها: دسر تعداد بازديد: 151 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز