به گزارش پخت و پز،امروز قصد داریم طرز تهیه دسر پاديشاه سارماسى را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شير................. ٤ ليوان
شكر................... ٥ ق غ خ
پودر كاكائو٢................ق غ خ
آرد معمولى................. ٣ ق غ خ سر پر(تقریبا یکلیوان سرخالی)
يک بسته............. بيسكوئيت
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خاگینه؛ دسری مقوی و خوشمزه
طرز تهیه:
همه مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يک قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه.
خوب كرم شكلاتى را آماده كرديم،حالا يک بسته بيسكوئيت رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى را روش پخش و يك دست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت و خنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد و با ميوه سرو كنيد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی