سعيد بابارحيمي:
مواد لازم
آب.................. 300میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)
آرد..................... 200 گرم
روغن جامد.................. 10 گرم
تخم مرغ............. 3عدد
شربت بار (برای داخل خمیر) ............... 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیة شربت بار:
آب ...............400 میلی لیتر
شکر................1 کیلوگرم
جوهر لیمو............... یک دوم قاشق چایخوری
بادکا (گلوکز)................... 100گرم
گلاب.................. 100 میلی لیتر
زعفران حلکرده .................1 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
فوت و فن درست کردن بامیه؛ پایهثابت سفرهی افطار
روش تهیه
آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آنگاه آرد را بهیکباره بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا روغن را به خمیر بیفزائید و مخلوط کنید. سپس بگذارید خمیر خنک شود و بعد تخممرغها را یکییکی بیفزائید و خوب هم بزنید. اکنون شربت را درون خمیر بریزید و مخلوط کنید. حالا مایة فراهم کرده را درون کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة کنگرهدار بریزید و هربار مقداری از آن را داخل روغن ولرم بیندازید و با حرارت تند سرخ کنید. حالا بامیهها را درون شربت خنک شده بیندازید.
روش تهیة شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آنگاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.