Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 17 آبان 1403 - 01:41

18
خرداد
بامیه

بامیه

آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه آرد را به‌یکباره بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا روغن را به خمیر بیفزائید و مخلوط کنید. سپس بگذارید خمیر خنک شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید

سعيد بابارحيمي:

 

مواد لازم

آب.................. 300میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

آرد..................... 200 گرم

روغن جامد.................. 10 گرم

تخم مرغ............. 3عدد

شربت بار (برای داخل خمیر) ............... 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیة شربت بار:

آب ...............400 میلی لیتر

شکر................1 کیلوگرم

جوهر لیمو............... یک دوم قاشق چایخوری

بادکا (گلوکز)................... 100گرم

گلاب.................. 100 میلی لیتر

زعفران حلکرده .................1 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

فوت و فن درست کردن بامیه؛ پایه‌ثابت سفره‌ی افطار

 

 

 

روش تهیه

آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بجوشانید. آن‌گاه آرد را به‌یکباره بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. حالا روغن را به خمیر بیفزائید و مخلوط کنید. سپس بگذارید خمیر خنک شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و خوب هم بزنید. اکنون شربت را درون خمیر بریزید و مخلوط کنید. حالا مایة فراهم کرده را درون کیسة شیرینی‌پزی دارای ماسورة کنگره‌دار بریزید و هربار مقداری از آن را داخل روغن ولرم بیندازید و با حرارت تند سرخ کنید. حالا بامیه‌ها را درون شربت خنک شده بیندازید.

روش تهیة شربت: آب، شکر و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود. آن‌گاه شربت را از روی حرارت بردارید و بادکا، گلاب و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: بامیه، زولبیا، بامیه عسلی، طرز تهیه بامیه تعداد بازديد: 234 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز