محیا ربیعی:
مواد لازم برای 6 عدد
بادام با پوست................ 50 گرم
شکر قهوهای............ 55 گرم
دارچین.............. 1 قاشق چایخوری
جوز هندی................ یک هشتم قاشق چایخوری
پودر قهوة فوری.............. 1 قاشق سوپخوری
آرد............... 225 گرم
بیکینگپودر............... 1 قاشق چایخوری
بیکینگسودا................. یکدوم قاشق چایخوری
نمک................ یک هشتم قاشق چایخوری
کرة نرم شده............... 85 گرم
شکر.............. 170 گرم
وانیل شکری............... 2 قاشق چایخوری
تخممرغ ............... 2 عدد
ماست کم چرب............ 150 گرم
مواد لازم برای رویة کرهای:
کرة آبکرده............... 55 گرم
پودر شکر الک کرده ...........150 گرم
وانیل شکری............ 1 قاشق سوپخوری
شیر............. 4 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
مینی کیک های بادام و پسته
روشتهیه
فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب مینیکیک را با اسپری روغن یا روغن مایع چرب نمائید.
آنگاه بادام را در تابة خشک و تمیزی بریزید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا عطر بادام بلند شود. سپس بادام را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آن را خرد کنید. حالا بادام، شکر قهوهای، دارچین، جوز هندی و قهوه را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آرد، بیکینگپودر، بیکینگسودا و نمک را نیز در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید. اکنون 85 گرم کره را همراه با شکر و وانیل در کاسة مناسب دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مواد خشک و ماست را بهطور یک در میان، در سه نوبت درون مایه بریزید و مخلوط نمائید.
اینک قدری از مایة فراهم کرده را در قالبها بریزید و یک قاشق از مواد بادامی را به آن بیفزائید. آنگاه دوباره از مایة کیک روی بادام بریزید و مراقب باشید که به اندازة 2 سانتیمتر از لبة قالب خالی بماند تا کیک فضای لازم برای پف کردن را داشته باشد. حالا کیکها را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید و بعد آنها را روی پنجرة سیمی بگذارید تا کاملاً خنک شوند. سپس کیکها را از قالب جدا کنید و رویشان را با سس کرهای و پرک بادام بیارائید.
روش تهیة سس کرهای:
کره را در کاسة مناسبی بریزید و پودر شکر را همراه با وانیل و 3 قاشق سوپخوری از شیر را به آن بیفزائید. چنانچه مایه غلیظ بود، باقیماندة شیر را نیز به آن بیفزائید تا سس روان شود.