Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 16:38

28
اردیبهشت
توپ‌های پسته و مارمالاد

توپ‌های پسته و مارمالاد

آشپزباشی - آرزو مقدم:کره، پودرشکر، وانیل و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر پسته را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید

آشپزباشی - آرزو مقدم:

 

مواد لازم برای حدود 100 عدد

کره.................. ۱۸۰ گرم

پودر شکر.............. ۷۰ گرم

اسانس وانیل................. یک قاشق چایخوری

زردة تخم‌مرغ ..................یک عدد

پودر پسته................ ۳۰ گرم

آرد حدود .............۲۵۰ گرم

مارمالاد دلخواه.............. به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آلبالوی وانیلی + طرز تهیه

 

روش‌تهیه

کره، پودرشکر، وانیل و زرده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر پسته را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد را کم کم افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. حالا روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. اکنون هر بار به اندازة یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید. آن‌گاه مرکز آنها را با انتهای قاشق چوبی گود کنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید. اینک شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، مرکزشان را با مارمالاد پر کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 بیشتربخوانید:

کیک مارمالاد؛ عصرانه ای بی نظیر

 

خواص پسته

پسته یکی از اعضای مهم و ثابت آجیل ایرانی است که به علت داشتن مواد مغذی از اهمیت بسیاری برخوردار است. استان کرمان و شهرستان رفسنجان، مراکز اصلی تولید پسته در ایران بشمار می آیند. پسته،عضو ثابت آجیل با وجود جثه کوچک خود سرشار از منابع مفید و مغذی برای سلامتی انسان است.

منبع:شور و شیرین

برچسب ها: مارمالاد تعداد بازديد: 180 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز