یامیشف: غُرَیبه یکی از شیرینیهای ریز و خوشمزه عربی است که دستور پخت آن راحت بوده و در زمان کوتاهی آماده میشود.
لذت پخت انواع شیرینی ریز، پیچیدن عطر خوشایند وانیل، عطر خوش انواع شیرینی گرم و تازه در فر کافیست تا همه را برای این خوشمزههای زیبا وسوسه کند. پس برای دیدن دستورپختاین شیرینی با ما همراه شوید.
مواد لازم
این مواد برای ۸۰ عدد غریبه کوچک کافیست.
روغن جامد..............۱۰۰ گرم
پودر قند..............۴۰ گرم، الک شده
رنگ خوراکی سبز...............(اختیاری)
پودر پسته..........۴۰ گرم، الک شده
آرد.............همه منظور ۲۱۰ گرم، الک شده
پسته خام................برای تزئین
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قرابیه آردی به روش اصیل ترکیهای
نکاتی در مورد مواد اولیه غُرَیبه
۱. میتوانید به جای روغن جامد از کره استفاده کنید، اما طعم این شیرینی با روغن جامد بهتر خواهد بود.
۲. هنگام پخت مراقب زمان باشید، زیرا این شیرینی خیلی زود پخته میشود. در فرایند پخت قسمت رویی شیرینی نباید تغییر رنگ دهد، اما باید خشک باشد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی
طرز تهیه
۱. روغن جامد را در یک کاسه بریزید.
۲. پودر قند را به روغن اضافه کنید.
۳. روغن و پودر قند را با دست مخلوط کنید تا ترکیب شود و رنگ مخلوط سفید کمرنگ شود.
۴. رنگ خوراکی سبز را به مخلوط اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا ترکیب شود.
۵. پودر پسته را به مخلوط افزوده و با دست ترکیب کرده تا خمیر کاملا یکدست شود.
۶. آرد را به خمیرافزوده و ورز دهید تا شکل خمیر تشکیل شود، باید یک خمیر نرم داشته باشید که به دست نچسبد. روی کاسه را با سلیفون بپوشانید، و اجازه دهید خمیر به مدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.
۷. بعد از ۲۴ ساعت، خمیر را از یخچال بیرون آورده و به مدت ۱ ساعت در دمای آشپزخانه استراحت دهید.
۸. بعد از ۱ ساعت، یک تکه از خمیر را برداشته و آن را به صورت توپ در آورید (هر توپ برابر با ۴ گرم است).
۹. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. توپهای خمیر را روی سینی فر قرار دهید. بالای هر توپ پسته قرار دهید و پسته را به آرامی فشار دهید. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
۱۰. بعد از ۳۰ دقیقه، در فر از قبل گرم شده با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتیگراد) به مدت ۱۵ – ۱۸ دقیقه یا تا زمانی که کف آن به رنگ طلایی روشن درآید، آن را بپزید.
۱۱. سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید قرابیههای پخته شده ۱۵ دقیقه در سینی فر خنک شوند. سپس آنها را در یک ظرف در دار و در دمای اتاق نگهداری کنید.