Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:09

25
فروردین
شیرینی مکزیکی

شیرینی مکزیکی

فر را با دمای 170 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس پوست لیمو، وانیلین و زردة تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط نمائید

لیلا آیانی صفت:

 

مواد لازم برای حدود  40 عدد

كرة نرم شده............... 200 گرم

پودر شكر................. 180 گرم

پوست لیموی رنده کرده .............2 قاشق چایخوری

وانیلین ...............یک‌چهارم قاشق چایخوری

زردة تخم‌مرغ............. ١ عدد

آرد.............. 300 گرم

بادام آسیاب کرده..............  65 گرم

گردوی آسیاب کرده .............. 65 گرم

کرم گاناش............. به میزان لازم

شکلات آبکرده ................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

نکات طلایی برای تهیه زولبیا خانگی خوشمزه

 

روش‌تهیه

فر را با دمای 170 درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس پوست لیمو، وانیلین و زردة تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط نمائید و بعد بادام و گردو را بیفزائید و مخلوط سازید تا مواد به شکل خمیر درآید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. آن‌گاه سینی را در فر قرار دهید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. سپس شیرینی‌ها را دو تا دو تا با کرم گاناش به هم بچسبانید و رویشان را با شکلات آبکرده بیارائید.

 

یادآوری

برای تهیة کرم گاناش، 250 گرم خامه را روی حرارت گرم کنید. آن‌گاه 400 گرم شکلات و 50 گرم کره را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا کرم آماده شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شیرینی، شیرینی خانگی تعداد بازديد: 342 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز