مواد لازم
كره يا روغن قنادي ................200 گرم
آرد سفيد.................. 250گرم
پودر شكر.............. 50 گرم
تخممرغ ................1 عدد
وانيلين............. يكچهارم قاشق چايخوري
نمك............. يك پينچ
دارچين.................. يكچهارم قاشق چايخوري
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی ؛ شیرینی مخصوص عید
روش تهیه
همه مواد را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقي يا با دست هم بزنيد تا خمير نرم و لطيفي به دست آيد. آنگاه خمير را در كيسه نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. سپس هر بار به اندازه يك قاشق چايخوري از خمير برداريد و رول كنيد. حالا دو سر آن را به هم بچسبانيد تا به شكل اشك درآيد. خميرهاي شكل داده را بلافاصله، در سيني چربكرده بچينيد و به مدت تقريبي 15 دقيقه در فر گرمشده با دماي 180درجهسانتيگراد، بپزيد. همينكه شيريني خنك شد، يك طرف آن را در شكلات آبكرده فرو ببريد و صبر كنيد شكلات ببندد. اكنون شيريني را براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد.