Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:39

13
فروردین
سوهان گردويي

سوهان گردويي

همه مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و خوب هم بزنيد تا مايه يكدستي حاصل شود. آن‌گاه مايه را در كيسه شيريني‌پزي، داراي ماسوره ساده بريزيد و هر بار به اندازه يك دوم قاشق چايخوري از آن را با فاصله، روي سيني چربكرده، بگذاريد.

مواد لازم

عسل................. 150 گرم

پودر شكر .................325 گرم

خامه ..............250 گرم

مخلوط گردو و بادام خردكرده................. 300گرم

زعفران.................. به ميزان لازم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی

 

 

 

روش تهیه

همه مواد را در ظرف مناسبي بريزيد و خوب هم بزنيد تا مايه يكدستي حاصل شود. آن‌گاه مايه را در كيسه شيريني‌پزي، داراي ماسوره ساده بريزيد و هر بار به اندازه يك دوم قاشق چايخوري از آن را با فاصله، روي سيني چربكرده، بگذاريد. سپس سيني را در فر گرم‌شده با دماي 180 درجه سانتيگراد، قرار دهيد و به مدت تقريبي 5-10دقيقه، سوهان را بپزيد. بعد سيني را از فر درآوريد و قبل از اينكه سوهان خنك شود، آن را از سيني جدا كنيد.

يادآوري: چنانچه مايه سوهان سفت بود مي‌توانيد قدري سفيده تخم‌مرغ به آن بيفزائيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوهان گردویی، سوهان، طرز تهیه تعداد بازديد: 352 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز