مواد لازم براي 2 جعبه
شكر..................... 1 كيلوگرم
آب .................400 ميليليتر (حدود يك و دو سوم پيمانه)
گلوكز (بادكا)........................ 200 گرم
كره............... 50- 100 گرم
پودر نارگيل، پودر پسته، پودر بادام از هر كدام .................400 گرم
بیشتربخوانید:
لوز نارگیل خانگی شیرینی مخصوص عید
روش تهیه
شكر و آب را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا شكر حل شود و شربت بجوشد. آنگاه بادكا را بيفزائيد و بگذاريد خوب بجوشد. به گونهاي كه اگر يك قطره از آن را در آب سرد بيندازيد، جمع شود. سپس شربت را از روي حرارت برداريد و نيم ساعت كنار بگذاريد تا قدري خنك شود. حالا آن را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و بعد كره را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون مايه را به 3 قسمت تقسيم كنيد. يك قسمت را با پودر نارگيل، يك قسمت را با پودر پسته و قسمت سوم را با پودر بادام مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود. اينك آنها را در جعبه باقلوا يا سيني ديواره بلندي بريزيد و همين كه خنك شد، به شكل لوزي ببريد و در ظرف دردار نگهداري كنيد.
يادآوري: ميتوانيد قسمتي از مايه لوز را نيز زعفراني كنيد.