Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 17:44

12
فروردین
لوز مخلوط

لوز مخلوط

شكر و آب را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا شكر حل شود و شربت بجوشد. آن‌گاه بادكا را بيفزائيد و بگذاريد خوب بجوشد. به گونه‌اي كه اگر يك قطره از آن را در آب سرد بيندازيد، جمع شود.

مواد لازم براي 2 جعبه

شكر..................... 1 كيلوگرم

آب .................400 ميلي‌ليتر (حدود يك و دو سوم پيمانه)

گلوكز (بادكا)........................ 200 گرم

كره............... 50- 100 گرم

پودر نارگيل، پودر پسته، پودر بادام از هر كدام .................400 گرم

 بیشتربخوانید:

لوز نارگیل خانگی شیرینی مخصوص عید

 

 

روش تهیه

شكر و آب را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد تا شكر حل شود و شربت بجوشد. آن‌گاه بادكا را بيفزائيد و بگذاريد خوب بجوشد. به گونه‌اي كه اگر يك قطره از آن را در آب سرد بيندازيد، جمع شود. سپس شربت را از روي حرارت برداريد و نيم ساعت كنار بگذاريد تا قدري خنك شود. حالا آن را با همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و بعد كره را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون مايه را به 3 قسمت تقسيم كنيد. يك قسمت را با پودر نارگيل، يك قسمت را با پودر پسته و قسمت سوم را با پودر بادام مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود. اينك آن‌ها را در جعبه باقلوا يا سيني ديواره بلندي بريزيد و همين كه خنك شد، به شكل لوزي ببريد و در ظرف دردار نگهداري كنيد.

يادآوري: مي‌توانيد قسمتي از مايه لوز را نيز زعفراني كنيد.

منبع : شور وشیرین

برچسب ها: لوز، شیرینی خانگی تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز