به گزارش شبکه آشپزی، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر شیرعسلی آشنا کنیم.
مواد لازم:
شیرعسلی............. یک قوطی
شیر............... یک لیوان
خامه صبحانه................. نصف قوطی
آب سرد............... یک لیوان سرخالی
پودر ژلاتین................ دو و نیم قاشق غذاخوری
کاکائو و نسکافه ..............به مقدار لازم
منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دسر شیرعسلی:
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی شود بعد بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود شیر را در قابلمهای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه را مخلوط کرده و کم کم شیر گرم را به آن اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی مخلوط میکنیم سپس ژلاتین را اضافه میکنیم (توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشد یعنی یا هر دو خنک یا هر دو ولرم باشند)
بعد از این مرحله موادمان را به سه قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت کاکائو و به قسمت دیگر نسکافه اضافه میکنیم و یک قسمت آن هم که سفید میماند و به ترتیب یکی از رنگها را داخل قالب میریزیم من ابتدا نسکافه را داخل قالب ریختم و سپس کاکائو و در آخر سفیده را و بعد از آن داخل یخچال میگذاریم تا ببندد یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگر را اضافه میکنیم.