Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 00:45

7
فروردین
طرز تهیه دسر شیرعسلی

طرز تهیه دسر شیرعسلی

در گزارش زیر طرز تهیه دسر شیرعسلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  دسر شیرعسلی آشنا کنیم.

مواد لازم:

شیرعسلی............. یک قوطی

شیر............... یک لیوان

خامه صبحانه................. نصف قوطی

آب سرد............... یک لیوان سرخالی

پودر ژلاتین................ دو و نیم قاشق غذاخوری

کاکائو و نسکافه ..............به مقدار لازم

منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است

بیشتربخوانید:


 

طرز تهیه دسر شیرعسلی:

ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی شود بعد بن ماری می‌کنیم تا کاملا شفاف شود شیر را در قابلمه‌ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه را مخلوط کرده و کم کم شیر گرم را به آن اضافه می‌کنیم و خوب با همزن دستی مخلوط می‌کنیم سپس ژلاتین را اضافه می‌کنیم (توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشد یعنی یا هر دو خنک یا هر دو ولرم باشند)
بعد از این مرحله موادمان را به سه قسمت تقسیم می‌کنیم به یک قسمت کاکائو و به قسمت دیگر نسکافه اضافه می‌کنیم و یک قسمت آن هم که سفید می‌ماند و به ترتیب یکی از رنگ‌ها را داخل قالب می‌ریزیم من ابتدا نسکافه را داخل قالب ریختم و سپس کاکائو و در آخر سفیده را و بعد از آن داخل یخچال می‌گذاریم تا ببندد یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگر را اضافه می‌کنیم.

برچسب ها: دسر تعداد بازديد: 243 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز