افسانه ظروفی:
مواد لازم
کرة نرم شده .................100 گرم
شکر دانه ریز............... 75 گرم
پودر کاپوچینو ................2 قاشق سوپخوری
آب جوش................ 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ................ 1 عدد
آرد ................ 225 گرم
نمک................ یکهشتم قاشق چایخوری
دارچین.............. 1 قاشق چایخوری
آرد ذرت یا پودر کاسترد................2 قاشق سوپخوری
رویال آیسینگ .................برای تزئین کوکیها
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی با تکههای شکلات
روش تهیه
کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه کاپوچینو را در آب جوش حل کنید و آن را همراه با تخممرغ به مخلوط کره و شکر بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس مخلوط الک کردة آرد، نمک، دارچین و آرد ذرت را به مایة فراهم کرده افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کیسة نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده و یا بین دو کاغذ روغنی، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگرهای دلخواهتان قالب بزنید. اکنون خمیرهای قالب زده را با فاصله از یکدیگر، روی سینی دارای کاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد بپزید. همینکه کوکیها خنک شدند، رویشان را با رویال آیسینگ بیارائید.
روش تهیة رویال آیسینگ: یک قاشق سوپخوری پودر مرنگ را با دو قاشق سوپخوری آب مخلوط کنید و در کاسة کوچکی بریزید. آنگاه این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس 160 گرم پودر شکر الک کرده را کم کم به آن بیفزائید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا رویال آیسینگ به غلظت مناسبی برسد و همة پودر شکر مصرف شود. حالا رویال آیسینگ را در کیسة شیرینیپزی دارای ماسورة شمارة 2 بریزید و کوکیها را مطابق شکل و یا به دلخواهتان بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی
خواص دارچین
دارچین نوعی ادویهی مقوی است که بهخاطر تأثیراتش در سلامت بدن از دیرباز جایگاه ویژهای در طب سنتی داشته است. امروزه نیز با کشف خواص درمانی گستردهی آن در بسیاری از کشورها مورد استفاده قرار میگیرد.