Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 05:35

24
بهمن
ترافل‌هاي شكلاتی

ترافل‌هاي شكلاتی

خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. آن‌گاه شكلات را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و شربت پرتقال و فندق را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس روي ظرف را بپوشانيد.

 آرزو گنجی :

 

مواد لازم براي 24 عدد

خامة صبحانه ................125 گرم

شكلات تلخ آبكرده ..............250 گرم

شربت پرتقال............. 3 قاشق سوپخوري

فندق برشته و خرد كرده............... 50 گرم

شكلات تلخ آبكرده براي تزئين ...............300 گرم

ترافل براي تزئين...............به ميزان لازم

 

بیشتربخوانید:

ترافل ترد گیلاس

 

روش تهیه

خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. آن‌گاه شكلات را بيفزائيد و پيوسته هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و شربت پرتقال و فندق را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. سپس روي ظرف را بپوشانيد و در حدود 45 دقيقه در يخچال نگه داريد. حالا هر بار به اندازة‌ يك قاشق چايخوري از مخلوط فراهم كرده برداريد و به شكل توپ درآوريد. ترافل‌‌ها را در شكلات (300 گرم) بغلتانيد و رويشان ترافل رنگي بريزيد. توپ‌هاي شكلاتي را روي فويل بگذاريد و صبر كنيد تا شكلات ببندد. اكنون توپ‌هاي شكلاتي را در كپسول‌هاي مخصوص قرار دهيد و در ظرف پذيرائي مناسب بگذاريد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز