مریم امیری :
مواد لازم براي 25 - 30 عدد
گلوكز....................... 2 قاشق سوپخوري
خامة ساده ............ 100 ميليليتر
شكلات شيري .............250 گرم
پودر شكر............. 20 گرم
كره........... 45 گرم
زنجفيل گلسه شده يا خشك............ 65 گرم
شكلات سفيد رنده كرده.......... 150 گرم
پودر كاكائو............. 1 قاشق سوپخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی با تکههای شکلات
روش تهیه
گلوكز و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گلوكز در خامه حل شود و خامه نيز داغ شود. آنگاه ظرف را از روي حرارت برداريد و شكلات شيري خرد كرده را بيفزائيد و هم بزنيد تا شكلات آب شود. سپس پودر شكر، كره و زنجفيل را اضافه كنيد و ماية فراهمكرده را در يخچال بگذاريد تا سفت شود. اكنون هر بار به اندازة يك قاشق سوپخوري از اين مايه را برداريد و به شكل توپ درآوريد و در شكلات سفيد رنده كرده بغلتانيد. سپس اندكي پودر كاكائو روي شكلاتها الك كنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بچينيد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی
خواص زنجبیل
زنجبیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان Zingiber officinale است . عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار میرود زنجبیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید محسوب میشود، زنجبیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجبیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.