آرزو مقدم :
مواد لاز م برای 30-40 عدد
کرة نرم شده ...................۱۵۰گرم
پودر شکر................. ۹۰ گرم
زردة تخممرغ ..............2 عدد (در دمای محیط)
اسانس وانیل............ یک قاشق چایخوری
اسانس نارگیل................. سه قطره
پودر نارگیل آسیاب کرده ...............۶۰ گرم
پودر کاکائو............. 2 قاشق سوپخوری
آرد حدود.............. ۳۰۰-۴۰۰ گرم
شکلات تلخ یا شیری (آبکرده).............. ۱۵۰ گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی
روشتهیه
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زردة تخممرغها، وانیل و اسانس نارگیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس پودر نارگیل و پودر کاکائوی الک کرده را به این مایه افزوده و مخلوط نمائید. حالا آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. اکنون روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرهای قالب خورده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویشان را با شکلات بیارائید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی
خواص نارگیل
نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است. میوه نارگیل شامل:اسید های اشباع مانند اسید لوریک و ترکیبات فعال زیستی است که برای سلامت ضروری میباشد.