افسانه ظروفي :
مواد لازم مياني براي 10-12 نفر
سيب پوست كنده و خرد كرده.............. 2 عدد متوسط
شكر............... 2 قاشق سوپخوري
كره............ 30 گرم
كشمش100.............. گرم ( يك دوم پيمانه)
گردوي خرد كرده ..................60 گرم
دارچين................ 1 قاشق چايخوري
آبليموي تازه................ 2 قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چاکلت لاوا کیک با فر و بدون فر
مواد لازم براي تهية كيك
كره............. 180 گرم
شكر............ 180 گرم
اسانس وانيل............... 1 قاشق چايخوري
تخم مرغ............. 3 عدد
آرد ............300 گرم
بيكينگ پودر................ 2 قاشق چايخوري
نمك ................1 پينچ
ماست كم چرب ...............125 ميلي ليتر (يك دوم پيمانه)
مواد لازم براي تهية سس كارامل
كره............... 60 گرم
شكر قهوهاي.............. 50 گرم
خامة صبحانه.............. 2 قاشق سوپخوري
پودر شكر در حدود................ 75 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیز کیک کیوی یخچالی
روشتهیه
ابتدا مواد مياني را به اين ترتيب آماده كنيد. سيب و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا سيب بپزد و نرم شود. آنگاه كره، كشمش، گردو، دارچين و آبليمو را افزوده و ظرف را از روي حرارت برداريد. اكنون صبر كنيد تا مواد خنك شود. حالا ماية كيك را به اين ترتيب آماده نمائيد. كره، شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخممرغها را يكييكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط آرد، بيكينگپودر و نمك را همراه با ماست بهطور يك در ميان، درون ماية فراهم كرده بريزيد و مخلوط نمائيد. اكنون دو سوم از ماية حاصل را در قالب ميان تهي چربكرده به گنجايش 12پيمانه، بريزيد و وسط آن فضائي ايجاد نمائيد. حالا مواد مياني را درون آن بريزيد و باقيماندة ماية كيك را روي مواد مياني بريزيد و صاف كنيد. آنگاه كيك را در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي45-60 دقيقه يا تا زمانيكه طلائي رنگ شود، بپزيد. همينكه كيك خنك شد، سس كارامل را رويش بريزيد و آن را در ظرف زيبا و مناسبي بگذاريد.
روش تهية سس كارامل
كره، شكر قهوهاي و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر آب شود و سس صاف و يكنواختي بهدست آيد. سپس آن را از روي حرارت برداريد و پودر شكر را كمكم بيفزائيد تا سس به غلظت مناسب و مطلوبي برسد.