مهدیس رحیمیان :
مواد لازم برای 8 نفر
کره ..............115 گرم
پنیر خامهای............ 115 گرم
آرد .........115 گرم
تخم مرغ ............2 عدد
شیرة انگور........... 185 گرم
آب جوش................. 120 میلی لیتر ( یک دوم پیمانه)
بیکینگ سودا.............. یک دوم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای چوپان
مواد لازم میانی
آرد............. 115 گرم
شکر قهوهای............ 115 گرم
نمک .............یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی رنده کرده.................یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین ..............یک چهارم قاشق چایخوری
کره.......... 75 گرم
روشتهیه
کره و پنیر خامهای را در کاسة مناسبی بریزید و با مفتول دستی هم بزنید. آنگاه آرد را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر شود. حالا خمیر فراهم کرده را در کیسة نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و در قالب مخصوص پای، به قطر 23 سانتیمتر قرار دهید. اکنون نیمی از مواد میانی را روی خمیر بریزید و تخممرغها را با شیرة انگور مخلوط کنید. حالا آب جوش را به بیکینگسودا افزوده و آن را بلافاصله به مخلوط تخممرغ و شیرة انگور بیفزائید. اینک مایة فراهم کرده را روی مواد میانی بریزید و باقیماندة مواد میانی را روی آن بپاشید. اکنون قالب را در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد قرار دهید و پای را به مدت تقریبی 35 دقیقه بپزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای سیب کلاسیک +نکات کلیدی
روش تهیة مواد میانی
آرد، شکر قهوهای، نمک و ادویهها را در کاسة مناسبی بریزید و کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا به شکل خردهنان درآید.
خواص انگور
تمام انگورها در رنگ های مختلف و با گونه های متنوع، همگی دارای خواص مشابهی می باشند. اما خواص انگور قرمز و سیاه نسبت به انگور سبز بیشتر است؛ زیرا از آنتی اکسیدان ها، فلاوونوئیدها و فیتوکمیکال های بیشتری تشکیل شده اند و برای پیشگیری از سرطان، کلسترول بالا، فشارخون بالا، لخته های خونی، بیماری های قلبی عروقی و ... بسیار مفیدتر می باشند.
منبع : شور و شیرین