Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 12:07

3
دی
دسر تند پرتقالی

دسر تند پرتقالی

شکر، نشاستة، ذرت، زنجفیل، آب، آب پرتقال، آب لیموترش و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. آن‌گاه دسر فر اهم کرده را در ظروف مناسب پذیرائی بریزید و با پسته بیارائید.

 آرزو گنجی :

 

مواد لازم برای 4 نفر

شکر................ 110 گرم

نشاستة ذرت............... 6 قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل.................. یک‌سوم قاشق چایخوری

آب.............  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب پرتقال طبیعی.............  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب‌لیموی تازه ............1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز پرورده (پولی بی‌بر).............. 1 قاشق چایخوری

پودر پسته.......... به میزان لازم

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دسر کاسترد زعفرانی

 

 

روش تهیه

شکر، نشاستة، ذرت، زنجفیل، آب، آب پرتقال، آب لیموترش و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. آن‌گاه دسر فر اهم کرده را در ظروف مناسب پذیرائی بریزید و با پسته بیارائید.

 

بیشتر بخوانید:

 

 

خواص پرتقال

همانطوریکه میدانیم پرتقال یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین مرکبات است که بشر از آن تا کنون استفاده کرده است و خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید است .ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دسر، دسر تند پرتقالی، دسر پرتقالی، طرز تهیه دسر پرتقالی تعداد بازديد: 415 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز