آرزو گنجی :
مواد لازم برای 4 نفر
شکر................ 110 گرم
نشاستة ذرت............... 6 قاشق سوپخوری
پودر زنجفیل.................. یکسوم قاشق چایخوری
آب............. 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
آب پرتقال طبیعی............. 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
آبلیموی تازه ............1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پرورده (پولی بیبر).............. 1 قاشق چایخوری
پودر پسته.......... به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه دسر کاسترد زعفرانی
روش تهیه
شکر، نشاستة، ذرت، زنجفیل، آب، آب پرتقال، آب لیموترش و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود. آنگاه دسر فر اهم کرده را در ظروف مناسب پذیرائی بریزید و با پسته بیارائید.
بیشتر بخوانید:
خواص پرتقال
همانطوریکه میدانیم پرتقال یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین مرکبات است که بشر از آن تا کنون استفاده کرده است و خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید است .ویتامینC یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می شود.