Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 21:16

2
دی
شکلات اورئو عسلی

شکلات اورئو عسلی

شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. آنگاه خامه را به آن بیفزائید و بگذارید داغ شود ولی نجوشد! سپس بیسکویت اورئو را به آن افزوده و مخلوط سازید.

 مهدیس رحیمیان:

 

مواد لازم

شیر عسلی.............. ۱۶۰ گرم

کره............   ۲۰ گرم

خامة صبحانه ............. ۲ قاشق سوپخوری

بیسکویت اورئو خرد کرده................... ۲۵۰ گرم

 

 بیشتربخوانید:

کیک میوه با شكلات تلخ+طرز تهیه

 

طرز تهیه

شیر عسلی و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره آب شود. آنگاه خامه را به آن بیفزائید و بگذارید داغ شود ولی نجوشد! سپس بیسکویت اورئو را به آن افزوده و مخلوط سازید. حالا این مخلوط را در قالب به اندازة 10×25 (دارای کاغذ روغنی) بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت شود. اکنون آن را به اندازة دلخواهتان برش دهید و در پودر شکر بغلتانید.

 

خواص  عسل

عسل مایعی شیرین است، که توسط زنبورها از شهد گلها ساخته می شود. عسل از لحاظ رنگ و شفافیت طبقه بندی می شود، مانند عسل کهربایی طلایی رنگ که اغلب مقداری قیمت بیشتری از انواع تیر طرح خود دارد. عطر و طعم خاص عسل، با توجه به نوع گل هایی که از آن شهد به دست آمده است، متفاوت است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: شکلات، شکلات اورئو عسلی، طرز تهیه شکلات اورئو عسلی تعداد بازديد: 217 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز