مواد لازم برای كیک میوه شكلاتی :
میوه های شكری خشک و خردكرده 100 گرم
انجیر خشک و خردكرده 100 گرم
خرده كیک كرهای 80 گرم
خلال بادام 250 گرم
شكلات سیاه خردكرده 250 گرم
شكلات سیاه ذوب كرده 60 گرم
سفیده های تخم مرغ 5 عدد
شكر 185 گرم
طرز تهیه كیک میوه شكلاتی :
میوه ها، انجیر، خرده كیک، بادام، شكلات خردكرده و شكلات ذوب كرده را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. در كاسه دیگری، سفیده های تخم مرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شكر را بیفزائید تا شكر در سفیده های تخم مرغ حل شود.
سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا كیک كاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.
اكنون كیک را از فر خارج كنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنک شود. اینک كیک را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین كنید.