Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:22

25
آبان
براوونیز کوکی

براوونیز کوکی

ابتدا مواد خشک شامل آرد، پودرکاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. سپس شکلات را به همراه کره روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید.

 آرزو  مقدم:

مواد لازم برای ۲۲ عدد

آرد..............۹۴ گرم

پودر کاکائوی تلخ.............۱۵ گرم

بکینگ‌پودریک........... قاشق چایخوری

نمک...............یک چهارم قاشق چایخوری

شکلات تلخ...............۲۳۰ گرم

کره۵۰............... گرم

تخم‌مرغ درشت و دمای محیط............... ۲ عدد

شکر سفید................... ۱۰۰گرم

شکر قهوه‌ای.......... ۹۰ گرم

عصاره وانیل..............یک قاشق چایخوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی

 

روش‌تهیه

ابتدا مواد خشک شامل آرد، پودرکاکائو، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم ترکیب کنید. سپس شکلات را به همراه کره روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید.

حال تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر سفید، شکر قهوه‌ای و وانیل به مدت تقریبی ۳ تا ۵ دقیقه با دور متوسط همزن هم بزنید تا تغییر رنگ داده و روشن شود. سپس ترکیب کره و شکلات را از روی حرارت برداشته و یکی دو دقیقه اجازه دهید تا کمی از داغی بیفتد. اینک به ترکیب فوق اضافه کنید و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم بزنید. اکنون در آخر مواد خشک را اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید تا یک مایه غلیظ و یکدستی بدست آید. سپس مواد را در قیف ریخته، کف سینی پخت را کاغذ روغنی بیندازید و از مواد به اندازه یک گردو روی کاغذ با فاصله سه سانتیمتری پایپ کنید.

و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۸ تا ده دقیقه بپزید و بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید تا کاملا سرد شود و سپس از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی های نرم و خوشمزه شکلاتی

کوکی هل ،شیرینی با عطر و طعم دلپذیر

 

خواص  کاکائو

یکی از غنی‌ترین منابع پلی‌فنل‌هاست. پلی‌فنل‌ها آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی‌ای هستند که در مواد غذایی مانند میوه‌ها، سبزیجات، چای و شکلات یافت می‌شوند. آن‌ها دارای خواص متعددی چون کاهش التهاب، جریان خون بهتر، کاهش فشارخون و بهبود سطوح قند و کلسترول خون هستند. با این حال، پردازش و حرارتی که روی کاکائو به منظور کاهش تلخی آن انجام می‌شود، می‌تواند موجب کاهش 60 درصدی محتوای فلاوانول آن و در نتیجه کاهش خواص سودمندش شود؛ بنابراین با این‌که کاکائو منبع عالی پلی فنل می‌باشد، اما هر شکلات یا هر محصولی که حاوی کاکائوست دقیقاً همان فواید را فراهم نخواهد کرد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، شکر قهوه ای، طرز تهیه، کوکی، براوونیز کوکی، طرز تهیه براوونیز کوکی تعداد بازديد: 282 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز