Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 20:45

7
مهر
طرز تهیه حلوا مسقطی شیرازی

طرز تهیه حلوا مسقطی شیرازی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه حلوا مسقطی شیرازی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه حلوا مسقطی شیرازی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه حلوا مسقطی:

شکر................. ۳ لیوان

آرد نشاسته ذرت یا نشاسته................. ۱ لیوان

آب................. ۵ لیوان

گلاب.................... ۱ لیوان

روغن.................... ۱ لیوان

هل آسیاب شده.........................۱ قاشق و نصف غذاخوری

زعفران اب شده..................... یک‌استکان

گردو خرد شده

خلال پسته و بادام.................. به میزان دلخواه

 
 
 

بیشتربخوانید:

 

طرز تهیه حلوا مسقطی شیرازی

در یک قابلمه تفلون شکر، نشاسته، آب، روغن و گلاب را با هم مخلوط می‌کنیم

با شعله بالا مرتب به هم می‌زنیم تا وقتی که به جوش اومد.

شعله را کمی کمتر کرده و از این به بعد باید تایم بگیریم و قاشق بزنیم حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت.

مرتب باید هم بزنیم. بعد از نیم ساعت هل پودر شده را بهش اضافه می‌کنیم.

زعفران آب شده را کم کم اضافه می‌کنیم تا حدی که رنگش به دلخواه خودمون باشه.

خوب که به هم زدیم و متوجه شدیم حلوا خیلی راحت داخل قابلمه به هم میخوره و از قابلمه جدا میشه کافیه.

من تقریبا ۵۰ دقیقه به هم زدم.

انواع مغز‌ها را اضافه می‌کنیم و خوب به هم می‌زنیم تا کاملا همه جاش یکدست مغز پخش بشه.

شعله را خاموش میکنیم.

خیلی سریع درون ظرف مورد نظر ریخته و با پشت قاشق همه جای ظرف پخش می‌کنیم.

کمی روغن کناره‌های ظرف رو میگیره که میشه با دستمال کاغذی از روی حلوا گرفت.

بعدازخنک شدن برش بزنید.

منبع: ایستگاه مزه

برچسب ها: حلوا، مسقطی، حلوا مجلسی، تزیین حلوا، حلوا مسقطی شیرازی، طرز تهیه حلوا مسقطی تعداد بازديد: 887 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز