Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:22

17
اردیبهشت
طرز تهیه مسقطی قالبی بدون شیر

طرز تهیه مسقطی قالبی بدون شیر

مسقطی یکی از دسرهای سنتی مخصوص ماه رمضان است که با شیر درست می شود و به همین دلیل برای کسانی که مشکل معده دارند مناسب نیست. در این مقاله طرز تهیه مسقطی بدون شیر را آموزش داده ایم

مواد لازم برای مسقطی قالبی بدون شیر:

نشاسته......... نصف پیمانه

آب .......... 2 پیمانه

شکر............ 1 پیمانه

خلال بادام........... به مقدار لازم

خلال پسته............. به مقدار لازم

زعفران آب کرده.............. به مقدار لازم

روغن مایع ............ 3 قاشق غذا خوری

کره .............. 25 گرم

گلاب........... 4 قاشق غذاخوری

هل.............. به مقدار لازم


طرز تهیه مسقطی قالبی بدون شیر
طرز تهیه مسقطی قالبی بدون شیر

ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب سرد حل می کنیم.

سپس 1 پیمانه آب باقیمانده را با 1 پیمانه شکر و روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا محلول بجوشد تا غلظت فرنی را بدست آورد.

بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم.

نیم ساعت بعد دانه های هل را اضافه کرده و در آخر  خلال بادام، خلال پسته و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم.

5 دقیقه قبل از پایان کار، گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود.

سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده مسقطی را داخل آن ریخته تا سرد شود بعد برش می دهیم.


نکته : نشاسته را از قبل خیس کنید که ترشی آن گرفته شود. این مسقطی حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان می بردتا آماده شود.

 

منبع : سیمرغ

برچسب ها: ماه رمضان، دسر، مسقطی، طرز تهیه مسقطی، مسقطی قالبی، مسقطی بدون شیر تعداد بازديد: 834 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز