مواد لازم برای مسقطی قالبی بدون شیر:
نشاسته......... نصف پیمانه
آب .......... 2 پیمانه
شکر............ 1 پیمانه
خلال بادام........... به مقدار لازم
خلال پسته............. به مقدار لازم
زعفران آب کرده.............. به مقدار لازم
روغن مایع ............ 3 قاشق غذا خوری
کره .............. 25 گرم
گلاب........... 4 قاشق غذاخوری
هل.............. به مقدار لازم
طرز تهیه مسقطی قالبی بدون شیر
ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب سرد حل می کنیم.
سپس 1 پیمانه آب باقیمانده را با 1 پیمانه شکر و روغن مایع مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا محلول بجوشد تا غلظت فرنی را بدست آورد.
بعد می گذاریم این مواد با حرارت کم بجوشد و هر از گاهی با قاشق چوبی آنرا هم می زنیم.
نیم ساعت بعد دانه های هل را اضافه کرده و در آخر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آبکرده را به مواد اضافه می کنیم.
5 دقیقه قبل از پایان کار، گلاب را اضافه کرده و می گذاریم مواد خوب جا بیفتد و از ظرف جدا شود.
سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده مسقطی را داخل آن ریخته تا سرد شود بعد برش می دهیم.
نکته : نشاسته را از قبل خیس کنید که ترشی آن گرفته شود. این مسقطی حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه زمان می بردتا آماده شود.
منبع : سیمرغ