Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 10:16

17
مهر
گرانولا بار

گرانولا بار

ابتدا مغز‌ها را داخل تابه ریخته و تفت دهید. وقتی کنجد‌ها کمی طلایی شد، تابه را از روی حرارت بردارید و سپس شکر قهوه‌ای،کره بادام‌زمینی و عسل را اضافه کنید و در آخر کشمش را بیفزائید. ترکیب فوق را کاملا هم بزنید

آرزو  مقدم :

 

 

مواد لازم برای ۸ -10 نفر

گردوی خرد شده.................... ۲۰۰ گرم

بادام‌زمینی پوست گرفته و خردشده................ ۲۰۰ گرم

پسته خرد شده.................. ۵۰تا ۱۰۰ گرم

کنجد...............۳۰ گرم

کشمش پلویی ................۳۰ گرم

شکر قهوه‌ای..............۲۰ گرم

کره بادام‌زمینی................۵۰ گرم

عسل..................2 - ۳ قاشق سوپخوری

 

 بیشتربخوانید:

آنجل‌آیز

 

روش تهیه

ابتدا مغز‌ها را داخل تابه ریخته و تفت دهید. وقتی کنجد‌ها کمی طلایی شد، تابه را از روی حرارت بردارید و سپس شکر قهوه‌ای،کره بادام‌زمینی و عسل را اضافه کنید و در آخر کشمش را بیفزائید. ترکیب فوق را کاملا هم بزنید تا یکنواخت شود. اینک یک ظرف مربع ۲۰ ×۲۰ را کاملا چرب کرده و مواد را داخل ظرف ریخته و با ته لیوان یا دست کاملا منسجم و پخش کنید تا سطح صافی به‌دست آید. اکنون یکساعت در یخچال استراحت دهید و سپس با یک چاقوی تیز به ابعاد دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی بچینید.

 

 بیشتربخوانید:

بیسکویت مکزیکی دارچینی

 

یادآوری

بهتر است در ظرف درب دار نگهداری شود.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کره بادام زمینی، آموزش شیرینی پزی، شکر قهوه ای، طرز تهیه، گرانولا بار، طرز تهیه گرانولا بار تعداد بازديد: 231 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز