Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 12:11

19
تیر
طرز تهیه کماج تابه‌ای

طرز تهیه کماج تابه‌ای

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کماج تابه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  کماج تابه‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد برنج............... ۱ لیوان (دسته دار فرانسوی)

آرد سفید قنادی.............. (یا آرد گندم) ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ................ ۲ عدد

شکر ...............سه چهارم لیوان

ماست............ ۳ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر.............. یک قاشق چایخوری

گلاب............... یک چهارم لیوانزعفران ۱ قاشق چایخوری

پودر هل.............. مقداری

شیر............... یک چهارم لیوان

پودر نارگیل................ یک قاشق مرباخوری

روغن مایع برای سرخ کردن.................... نصف فنجان

 

بیشتر بخوانید:


طرز تهیه:

ابتدا آرد برنج و آرد گندم را با ماست کاملا مخلوط کردم (با قاشق) بعد تخم مرغ‌ها را اضافه کردم و خوب هم زدم بعد شکر، گلاب، شیر، پودر نارگیل، بکینگ پودر و زعفران و هل را اضافه کردم و هم زدم (چون شکر آب میندازه خیلی هم نزدم) حالا تو تابه نچسب روغن ریختم گذاشتم داغ بشه بعد حرارت را کم کردم کل مواد رو تو تابه ریختم درشو گذاشتم تا پف کنه (چهل دقیقه روی حرارت گذاشتم) بعد برگردوندم تا طرف دیگرش هم کاملا سرخ بشه. (برای رویه‌ی دیگر درش رو نزارید). میتونید مثل کوکو با ملاقه بریزین و سرخ کنید.

منبع: deser hamejoore

برچسب ها: کماج، کماج خانگی، طرز تهیه کماج، کماج تابه ای تعداد بازديد: 375 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز