Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:15

2
اسفند
نان کماج یا تفتان

نان کماج یا تفتان

طرز تهیه نان کماج یا تفتان

نان کماج یا تفتان

 

  

مواد لازم :

 آب ولرم     یک چهارم پیمانه یا ۵۰ گرم

پودر مایه خمیر     ۲ قاشق چای خوری

شكر     ۱ قاشق چایخوری

 

روغن    ۱۲۵ گرم

شیر یا آب     ۵۰۰ میلی لیتر

زعفران و زردچوبه     مقداری

زیره ی سبز یا سیاه، گشنیز، تخم شویدو

كرفس، سیاه دانه     جمعا ۲ قاشق سوپ خوری

نمک    یک دوم قاشق چای خوری

آرد     ۳-۴ پیمانه

 

روش تهیه:

 در ظرفی مناسب پودر خمیرمایه، شكر و آب ولرم را با هم مخلوط كنید و روی آن را بپوشانید و درجای گرمی قرار دهید تا حجم آن دوبرابر شود. در ظرف بزرگ|تری روغن، شیر ولرم و زعفران و مایه|خمیر  به عمل آمده و زیره|ی سیاه یا سبز و تخم شوید، كرفس ،گشنیز و سیاه|دانه و نمک را با هم مخلوط كنید و هم بزنید. سپس آرد را كم|كم اضافه و خمیر كنید تا حدی كه خمیر به دست نچسبد. بعد آن را در جای گرمی|قرار دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود. سپس به صورت گرد درآورید و در تابه پهن كنید و روی آن را چنگال بزنید و با شیر و زعفران زرین سازید و در فر گرم|شده با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۸۰ درجه سانتی|گراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه قرار دهید. این نان، ویژه صبحانه|و افطار می|باشد.

برچسب ها: زعفران، زردچوبه، نان کماج، نان تفتان تعداد بازديد: 834 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز