آرزو گنجي :
مواد لازم برای 4 نفر
پنير خامهاي..................200 گرم
خرماي هسته گرفته و پوره كرده............ 100 گرم
شير گرم ...........90 ميليليتر (حدود يكسوم پيمانه)
شكر .............100 گرم
عرق بهار نارنج................ 3قاشق چايخوري
آبليمو.............. يكدوم قاشق چايخوري
پودر ژلاتين............... 1 قاشق چايخوري
آب سرد................. 2 قاشق سوپخوري
خرما............ براي تزئين به ميزان لازم
عسل براي تزئين.............2 قاشق سوپخوري
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه دسر پان اسپانیا
دسر سوهان
روش تهیه
پنير خامهاي را همراه با خرما در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه شير، شكر، عرق بهارنارنج و آبليمو را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بنماري حل كنيد. اكنون همهي مواد را با هم مخلوط كنيد و مايهي فراهم كرده را در قالبهاي چربكردهي دسر به گنجايش 150 ميليليتر بريزيد و دستكم 3ساعت در يخچال نگه داريد. اينك دسر را روي ظرف مناسبي برگردانيد و براي پذيرائي با خرما و عسل بيارائيد.