Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 17 مرداد 1399 - 09:10

19
تیر
دسرپنير و خرما

دسرپنير و خرما

پنير خامه‌اي را همراه با خرما در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه شير، شكر، عرق بهارنارنج و آبليمو را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بن‌ماري حل كنيد.

آرزو گنجي :

 

 مواد لازم برای 4 نفر

 

پنير خامه‌اي..................200 گرم

خرماي هسته گرفته و پوره كرده............ 100 گرم

شير گرم ...........90 ميلي‌ليتر (حدود يك‌سوم پيمانه)

شكر .............100 گرم

عرق بهار نارنج................ 3قاشق چايخوري

آبليمو..............    يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر ژلاتين...............       1 قاشق چايخوري

آب سرد................. 2 قاشق سوپخوري

خرما............ براي تزئين به ميزان لازم

عسل براي تزئين.............2 قاشق سوپخوري

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه دسر پان اسپانیا

دسر سوهان

 روش تهیه

 پنير خامه‌اي را همراه با خرما در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه شير، شكر، عرق بهارنارنج و آبليمو را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بن‌ماري حل كنيد. اكنون همه‌ي مواد را با هم مخلوط كنيد و مايه‌ي فراهم كرده را در قالب‌هاي چربكرده‌ي دسر به گنجايش 150 ميلي‌ليتر بريزيد و دست‌كم 3ساعت در يخچال نگه داريد. اينك دسر را روي ظرف مناسبي برگردانيد و براي پذيرائي با خرما و عسل بيارائيد.

 

منبع : شور و شیرین

 

برچسب ها: دسر، آموزش آشپزی، دسر خرما، دسر پنیر و خرما، طرز تهیه دسر پنیر و خرما تعداد بازديد: 110 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز