تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
سوهان............... 385 گرم
شیر ..................500 میلی لیتر (2 پیمانه)
زرده تخم مرغ ................4 عدد
شکر............... 55 گرم
نشاسته ذرت.............. 45 گرم
پودر ژلاتین.................. 2 قاشق سوپخوری
آب............... 125 میلی لیتر (یکدوم پیمانه)
گلاب .............2 قاشق سوپخوری
زعفران دمکرده................ 1 قاشق سوپخوری
پسته خرد کرده.................... 3 قاشق سوپخوری
خامه قنادی همزده و فرم گرفته................. 225 گرم
گل سرخ................ برای تزیین به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
دسر طالبی ؛ متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه انواع بستنی یخی خانگی
طرز تهیهی اشترودل سیب؛ دسر خوشمزه اتریشی
طرز تهیه :
سوهان را خرد کنید و همراه با شیر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا سوهان در شیر حل شود. آنگاه زرده تخممرغها را همراه با شکر و نشاسته ذرت با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود. سپس آن را به آرامی به مخلوط شیر و سوهان بیفزائید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه اندکی غلیظ شود. مراقب باشید که قبل از جوشیدن مایه، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن ماری حل کنید. اکنون محلول ژلاتین را به مایه دسر افزوده و مخلوط نمائید. آنگاه گلاب، زعفران، پسته و خامه را بیفزایید و هم بزنید تا کرم صاف و یکنواخت شود. اینک قالب مناسب دسر را با گنجایش یک لیتر با اسپری مخصوص چرب کنید و دسر را در آن بریزید. سپس دسر سوهان را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و در صورت دلخواه با پشمک و گل سرخ بیارایید.