Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:50

9
تیر
طرز تهیه کیک فنجانی نگینی

طرز تهیه کیک فنجانی نگینی

در گزارش زیر طرز تهیه کیک فنجانی نگینی را آموزش می‌دهیم.

  در مطلب زیر طرز تهیه کیک فنجانی نگینی را آموزش می‌دهیم.
 

مواد لازم: 

تخم مرغ درشت.................. ۱ عدد

شکر................ ۴ ق غ پر یا ۱/۳لیوان

وانیل............. ۱/۴ق چ

بیکینگ پودر..................... ۱ق چ اندازه گیری

آرد................. ۴ ق غ سرپر یا حدود ۲/۳لیوان

پودر کاکایٔو................... ۲ ق غ سرصاف یا حدود ۱/۶لیوان

شیر.............. ۵ ق غ

روغن مایع................ ۳ ق غ

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی بدون نیاز به فر

 

طرز تهیه:

تخم مرغ همدمای محیط، شکر و وانیل را با همزن درحد کرمی رنگ وحجیم شدن بزنید، سپس شیر همدمای محیط و روغن مایع را اضافه کنید کمی مخلوط کنید، در نهایت مخلوط الک شده آرد، بیکینگ پودر وپودرکاکایٔو را اضافه و با لیسک یا دور کند همزن یکدست کنید.

اگر کیک ساده خواستین تهیه کنید پودر کاکایٔو حذف شود و به همان میزان آرد اضافه‌تر شود.

داخل فنجان‌ها را با روغن مایع خوب چرب کنید به دلخواه کمی کنجد بپاشید، حدود نصف فنجانها من کمتر هم میریزم که پس ازپخت شکل قشنگتری بگیرن  از مایه کیک بریزید.

درون قابلمه‌ای آب ریخته به اندازه‌ای نصف ارتفاع فنجانها.

روی حرارت ملایم اجازه دهید آب به جوش آید سپس فنجان‌ها را درون قابلمه چیده، درب آن را بگذارید همراه با دمکنی.

با حرارت ملایم حدودبیست الی بیست پنج دقیقه، پخت کیک را چک کنید.

از کیک چیزی به سیخ چوبی نمی‌چسبد و روی کیک گرفته است.

پس از خنک شدن کیک را از فنجان جدا کنید، این مقدار مواد، پنج عدد کیک داخل فنجان‌های بزرگ خواهد شد.

به همین سادگی و خوشمزگی.


منبع: banooye khone

برچسب ها: کیک، کاپ کیک، کیک فنجانی، کیک شکلاتی، کیک بدون فر تعداد بازديد: 355 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز