Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:54

24
خرداد
دسر پان ؛ دسر خوشمزه و پرطرفداراسپانیایی

دسر پان ؛ دسر خوشمزه و پرطرفداراسپانیایی

در گزارش زیر طرز تهیه دسر پان را به شما آموزش می دهیم. دسر پان اسپانیایی (pan spain dessert) یک دسر خوشمزه و پرملات است.

 دسر پان اسپانیایی (pan spain dessert) یک دسر خوشمزه و پرملات است. اگر دنبال یک دسر متفاوت برای جشن‌ها و مهمانی‌هایتان می‌گردید این دسر را امتحان کنید.

دسر پان خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی اشترودل سیب؛ دسر خوشمزه اتریشی

 


مواد لازم

بیسکوئیت پتی بور................۲ بسته

آرد..............۱/۲ پیمانه

نشاسته ذرت..............۲ قاشق سوپ خوری

خامه................۱۰۰ میلی لیتر

کره.............۳۰ گرم

تخم مرغ..............۲ عدد

شکر...........۱ و ۱/۲ پیمانه

وانیل...............۱/۴ قاشق مربا خوری

شیر.............۴ پیمانه

گردو و موز...............میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی حلوا شعریه؛ دسر خوشمزه عربی

یافارینگ

مراحل پخت

تخم مرغ‌ها را بشکنید و در ظرف بریزید.

شکر را به آن اضافه کنید.

همزن را روی دور تند بگذارید و آن قدر مواد را مخلوط کنید تا مایعی کشدار و حجیم و روشن درست شود.

آرد و نشاسته ذزت را با هم مخلوط کنید و یک پیمانه شیر سرد روی آن بریزید.

بقیه شیر را به تخم مرغ و شکر اضافه کرده و هم بزنید.

شیر و تخم مرغ و شکر را در قابلمه بریزید و روی شعله کم گاز قرار دهید.

مواد توی قابلمه که گرم شدند ترکیب آرد، نشاسته ذرت و شیر را اضافه کرده و هم بزنید. برای جلوگیری از ته گرفتن باید مدام مخلوط را هم بزنید.

وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید و سپس کره را بیفزایید.


همچنان به هم زدن ادامه دهید تا جایی که کرم به اندازه ماست چکیده غلیظ شود.

گاز را خاموش کنید و بگذارید مواد خنک شوند.

ظرفی که برای دسر انتخاب کرده‌اید را بردارید. یک لایه بیسکوییت کف آن بریزید.

با استفاده از کرم روی بیسکوییت‌ها را کاملا بپوشانید.

میوه‌هایی مثل موز، سیب و.. و انواع مغز‌ها و شکلات‌ها را می‌توانید بین لایه‌های دسر بگذارید.

آخرین لایه را با بیسکوییت پوشانده و روی آن کرم را بوسیله قیف پایپ کنید.

سپس روی همه قسمت‌های کرم، کاکائوی الک شده بریزید.

دسر را داخل یخچال بگذارید. به مدت یک شب استراحت دهید و فردا سرو کنید.


منبع: غذالند

برچسب ها: دسر، طرز تهیه تعداد بازديد: 337 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز