Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 23:09

21
آبان
بهترین روش پخت کیک زنجبیلی

بهترین روش پخت کیک زنجبیلی

کیک زنجبیلی ساده، با شیره انگور، بدون شیر و کیک زنجبیلی با قهوه را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و به عنوان یک میان وعده خوشمزه مورد استفاده قرار داد.

کیک زنجبیلی از جمله شیرینی‌هایی است که طبخ آن به مهارت خاصی نیاز ندارد و بسیار ساده و راحت تهیه می‌شود. این کیکی به دلیل دارا بودن خواص زنجبیل، ارزش غذایی بالایی دارد. شما می‌توانید با استفاده از مواد اولیه متنوع، این کیک معطر را درست کرده و همراه با چای به عنوان یک عصرانه دلچسب مورد استفاده قرار دهید. در این مطلب با طرز تهیه انواع کیک خوشمزه زنجبیلی با ما همراه باشید.

کیک زنجبیلی ساده

مواد لازم
تخم مرغ 4 عدد
آرد 360 گرم
کره 250 گرم
شیر 1 لیوان
شکر 225 گرم
عسل 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه
  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  3. آرد و شکر را در کاسه‌ای ریخته، وسط آن را گود کنید و سپس تخم مرغ، کره، شیر، عسل، وانیل، بیکینگ پودر و پودر زنجبیل را در آن بریزید.
  4. با استفاده از همزن برقی مواد را به مدت ۵ دقیقه با دور متوسط و سپس ۳ دقیقه با دور تند هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
  5.  قالب گردی به قطر ۳۰ سانتیمتر را با کمی کره چرب کنید و سپس مایه کیک را در آن بریزید.
  6. قالب را کمی تکان دهید تا مایه کیک در آن به طور یکنواخت پخش شود، سپس آن را به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید.
  7. پخته شدن کیک را با یک خلال دندان چوبی تست کنید و در صورت چسبیدن مواد به آن، زمان پخت را افزایش دهید.
  8. پس از پخته شدن کیک، اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس آن را برش بزنید و همراه با چای به عنوان عصرانه میل کنید.
  9. در صورت تمایل می‌توانید کیک را از وسط به صورت عرضی برش بزنید و بین دو لایه را با  کرم پاتیسیر بپوشانید.

نوش جان . . .

کیک زنجبیلی با شیره انگور

مواد لازم
آرد 3 پیمانه سرخالی
شیره انگور 1/2 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
شیر 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
کره همدمای محیط 1 پیمانه
شکر قهوه‌ای (یا سفید) 1 پیمانه
چیپس زنجبیل (زنجبیل خشک شده نازک) 1 پیمانه

مراحل تهیه
  1. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. آرد، زنجبیل و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳ بار الک کنید.
  3. کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد، سپس با استفاده از همزن برقی به مدت ۳۰ ثانیه با سرعت متوسط بزنید.
  4. شکر قهوه‌ای را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
  5. تخم مرغ‌ها را مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
  6. شیره انگور را اضافه کرده و با سرعت متوسط به مدت یک دقیقه هم بزنید.
  7. مخلوط مواد خشک و شیر را متناوبا به مایه فوق افزوده و هم بزنید تا مایه یکنواختی به دست آید.
  8. در انتها چیپس زنجبیل را اضافه کنید و با قاشق مواد را مخلوط کنید.
  9. مایه کیک را در قالبی که با کره چرب و آردپاشی شده، بریزید و آن را به مدت ۶۰-۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید تا بپزد.
  10. در انتها می‌توانید با  تهیه گاناش براق، روی کیک را پوشش دهید.

 

کیک زنجبیلی با شیره انگور

کیک زنجبیلی با قهوه

مواد لازم
آرد 2.5 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
کره هم دمای محیط 100 گرم (معادل 1/2 پیمانه)
عسل 1/2 پیمانه (معادل 200 میلی لیتر)
تخم مرغ 2 عدد
قهوه 1 پیمانه (200 میلی لیتر آب جوش +1 قاشق چایخوری قهوه فوری)
شکر قهوه‌ای 1/2 پیمانه
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

روش تهیه
  1. آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و پودر زنجبیل را مخلوط کنید.
  2. کره نرم شده، شکر قهوه‌ای، تخم مرغ و عسل را در ظرف دیگری ریخته و با همزن بزنید تا یکنواخت شوند.
  3. مخلوط آردی و قهوه را به صورت متناوب به مخلوط فوق افزوده و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
  4. یک قالب گرد به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید.
  5. قالب را حدود ۴۵ دقیقه در فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد.
  6. در صورت تمایل روی کیک را پس از خنک شدن با  گاناش شکلاتی تزیین کنید.

کیک زنجبیلی بدون شیر

مواد لازم
شکر 1/2 فنجان
کره هم دمای محیط 1/2 فنجان
شیره خرما یا شیره انگور 1 فنجان
آب داغ 1 فنجان
آرد 2.5 فنجان
جوش شیرین 1.5 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
پودر میخک 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه
  1. فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا روشن شوند، سپس تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  3. شیره خرما یا شیره انگور را اضافه کرده و چند ثانیه دیگر به هم زدن مواد ادامه دهید.
  4. آرد، دارچین، پودر میخک، جوش شیرین، نمک و پودر زنجبیل را خوب مخلوط کنید و سپس به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید.
  5. آب داغ را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا مایه یکنواختی حاصل شود.
  6. قالب مورد نظر را چرب کنید و مایه کیک را در آن بریزید.
  7. قالب را حدود یک ساعت در فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید و پختن کیک را با یک خلال دندان چوبی تست کنید.


سخن آخر

کیک معطر و خوشمزه زنجبیلی برای میان وعده‌ها گزینه بسیار مناسبی است که برای اطمینان از سلامتی بیشتر می‌توان آن را با عسل، شیره انگور یا شیره خرما تهیه کرد. همانطور که ملاحظه کردید این کیک را می‌توان با استفاده از مواد متنوعی درست کرد و با کرم‌های مختلفی تزیین کرد. همچنین می‌توانید از انواع آجیل‌ها درون این کیک استفاده کنید.
 
 
برچسب ها: خواص زنجبیل، طبع زنجبیل، گاناش شکلاتی، کیک زنجبیلی، طرز تهیه کیک زنجبیلی، کیک زنجبیلی با شیره انگور، طرز تهیه گاناش براق تعداد بازديد: 747 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز