Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:16

10
اردیبهشت
طرز تهیه رنگینک ؛ دسر سنتی ایرانی

طرز تهیه رنگینک ؛ دسر سنتی ایرانی

هسته‌های خرما را جدا کنید. آن‌گاه در تابة مناسبی دو قاشق روغن بریزید و خرما را اضافه کنید. آن‌گاه روی حرارت ملایم خرما را حدود 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا نرم شود، سپس دارچین، هل، شیره و گردو را اضافه کنید و شعله را خاموش نمائید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای حدود 55 -60 برش

 خرما خشتی .........یک‌کیلوگرم

روغن حیوانی............. به میزان لازم

دارچین....... یک قاشق سوپخوری

پودر هل.......... یک قاشق سوپخوری

شیره انگور...........  یک‌چهارم پیمانه

مغز گردو خرد کرده.........  400 گرم

آرد سبوس‌دار........... یک‌کیلوگرم

کره یا روغن حیوانی اضافی............  500 گرم

پودر هل اضافی..........  2 قاشق سوپخوری

پودر قند ........... یک‌دوم پیمانه

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی دیگچه مشهدی؛ ساده و دورنگ

طرز تهیه‌ی رنگینک ؛ 2 روش رولتی و ساده

حلوا شیرخشک + طرز تهیه

قیقاناق یا خاگینه تبریز + طرز تهیه

هسته‌های خرما را جدا کنید. آن‌گاه در تابة مناسبی دو قاشق روغن بریزید و خرما را اضافه کنید.

 آن‌گاه روی حرارت ملایم خرما را حدود 5 دقیقه با قاشق چوبی هم بزنید تا نرم شود، سپس دارچین، هل، شیره و گردو را اضافه کنید و شعله را خاموش نمائید.

 اینک مواد فراهم کرده را خوب مخلوط کنید. حالا آرد را در تابه مناسبی روی حرارت اجاق تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و از الک آن را رد کنید.

 اینک روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید، آرد را اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود.

 هل و پودر قند را نیز افزوده و مخلوط کنید. اکنون کف سینی 20×30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید، نیمی از مواد فراهم کرده (آرد) را کف سینی بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یکدست کنید.

 یکساعت صبر کنید تا کاملا سفت شود، سپس خرما را روی آن پخش کرده و سطحش را صاف کنید.

 باقیمانده آرد و کره را نیز روی سطح خرما بریزید و صاف و یک دست کنید.

 حالا سینی را چند بار به صورت ضربه‌ای به زمین بزنید تا سطح آن صاف شود. اجازه دهید رنگینک خنک شود تا قابل بریدن باشد.

 حالا آن را به شکل لوزی یا مربع برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید و رویش را با پودر پسته بیارائید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: رنگینک، طرز تهیه رنگینک، رنگینک خرما، دسر ایرانی، رنگینک توپی، رنگینک مجلسی تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • این شیوه سنتی بوده یادش بخیر .. مادرم موقع امتحانات برایمان درست می کرد ..باز خیلی بهتر از مصرف زولبیا و بامیه است ..چون در خونه تهیه میشه و دردسری هم نداره فاقد جوش شیرین و هر افزودنی کهprocess food های سوپر مارکت ها معمولا دارند ...

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز