عارفه ابن الرضا :
مواد لازم براي حدود ١٢ نفر
تخممرغ ٣ عدد
شكر١٨٠ گرم
وانيل شكريیکدوم قاشق چایخوری
ماست ١٣٠ گرم
آرد ٢٢٠ گرم
نشاستة ذرت ٣٠ گرم
بيكينگپودر ١٠ گرم
نمك ١ پينچ
آب نارنگي ٦٠ ميلي ليتر (یکچهارم پیمانه)
كرة آبکرده ١٠٠ گرم
پودر شكر برای تزئين
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک گل سرخ و گلاب
گرانولای گردو و دارچین + طرز تهیه
کیک کاکائویی با روکش مخملی + طرز تهیه
فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم نمایید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. تخممرغها و شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و سبک شود. آنگاه ماست را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، نشاستة ذرت، بيكينگپودر و نمك را با هم مخلوط و الك كنيد و آن را همراه با آب نارنگي، به طور یک در میان به مایة تخممرغی بیفزائید. حالا کره را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقريبي ٤٥ - ٥٠ دقيقه در فر بپزید. کیک را روی پنجرة سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه رویش را با پودر شکر بیارائید.