Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:06

23
فروردین
كيك نارنگي و ماست

كيك نارنگي و ماست

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم نمایید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. تخم‌مرغ‌ها و شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و سبک شود.

عارفه ابن الرضا :

مواد لازم براي حدود ١٢ نفر

تخم‌مرغ ٣ عدد
شكر١٨٠ گرم
وانيل شكريیک‌دوم قاشق چایخوری
ماست ١٣٠ گرم
آرد ٢٢٠ گرم
نشاستة ذرت ٣٠ گرم
بيكينگ‌پودر ١٠ گرم
نمك ١ پينچ
آب نارنگي ٦٠ ميلي ليتر (یک‌چهارم پیمانه)
كرة آبکرده ١٠٠ گرم
پودر شكر برای تزئين

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک گل سرخ و گلاب

گرانولای گردو و دارچین + طرز تهیه

کیک کاکائویی با روکش مخملی + طرز تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم نمایید و قالب را به قطر 22 سانتیمتر چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. تخم‌مرغ‌ها و شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و سبک شود. آن‌گاه ماست را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، نشاستة ذرت، بيكينگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط و الك كنيد و آن را همراه با آب نارنگي، به طور یک در میان به مایة تخم‌مرغی بیفزائید. حالا کره را درون این مایه بریزید و مخلوط کنید. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را  به مدت تقريبي ٤٥ - ٥٠ دقيقه در فر بپزید. کیک را روی پنجرة سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه رویش را با پودر شکر بیارائید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کیک، کیک ماست، کیک نارنگی، کیک ماست و نارنگی، طرز تهیه کیک ماست و نارنگی تعداد بازديد: 563 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز