Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 9 فروردین 1399 - 20:28

26
اسفند
طرز تهیه رشته خوشکار گیلانی

طرز تهیه رشته خوشکار گیلانی

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه گیلانی را به شما آموزش می دهیم.

 در هرجای ایران و هر شهر و استانی غذاها و شیرینی های مخصوص به آن منطقه طرفداران زیادی دارد ، امروز می خواهیم شیرینی  گیلانی را به شما آموزش دهیم که به غیر از گیلانی  طرفدار زیادی دارد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه رشته خوشکار:

آب ۲ پیمانه
آرد برنج ۱ پیمانه
آرد گندم شیرینی ۱ پیمانه

مواد میانی:

پودر پسته ۱۰۰ گرم
پودر هل به میزان لازم
‎پودر قند ۱/۵ پیمانه

مواد لازم برای شربت:

‎آب ۱/۵ لیوان
‎گلاب کمی
‎شکر به میزان لازم

روش تهیه شربت:

‎آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدهید تا قوام بیاید.

‎از روی حرارت بر دارید و کمی گلاب را به آن اضافه کنید.

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه رشته خوشکار:

برای تهیه آرد برنج رشته خوشکار، ابتدا برنج را بشویید و چند ساعتی آن را خیس کنید. بعد آن را روی دستمالی بریزید تا آب آن گرفته شود.

سپس برنج را آسیاب کنید تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید (بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد.)

آب و آرد‌ها و در صورت تمایل رنگ خوراکی را با یکدیگر مخلوط کنید و چند ساعتی آن را کنار بگذارید، سپس آب اضافی جمع شده روی آرد را به آرامی خالی کنید.

مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار بریزید (این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه‌ای تشکیل شده است). اگر در دسترس نبود می‌توانید از ظرف سس استفاده کنید ماهیتابه را خیلی کم چرب کنید و از مواد خمیرتان به شکل خط‌های عمودی و افقی در ماهیتابه طرح بیندازید سریع بسته می‌شود بعد به آرامی آن را بردارید و روی کاغذ روغنی بگذارید تمام مواد خمیر را به این نحو آماده کنید.

بعد دو طرف رشته‌ها را تا کنید (که مواد میانی که روی آن میریزید بیرون نریزد) و از مواد میانی وسط آن بریزید و از اطراف تا بزنید تا روی مواد کاملا پوشانده شود و لبه‌های آن را با دست بچسبانید.

تمام رشته‌ها را به همین روش آماده کنید.

‎سپس آن‌ها را در روغن داغ در حد طلایی سرخ کنید؛ و بعد در شربت بغلتانید و در ظرف مناسبی بچینید.

 

نکاتی برای طرز تهیه رشته خوشکار:

اگر از رنگ‌های خوراکی استفاده کردید رشته‌های شما رنگی می‌شوند؛ که این کاملا سلیقه‌ای است.

برای تهیه مواد میانی رشته خوشکار می‌توانید از مغز گردوی خردشده و پودر دارچین هم استفاده کنید.

به جای شربت می‌توانید عسل رقیق شده با آب و گلاب را هم جایگزین کنید.

منبع: بیتوته

برچسب ها: رشته خوشکار، رشته خوشکار گیلانی، طرز تهیه رشته خوشکار، رشته خوشکار خانگی، رشته خوشکار فومن تعداد بازديد: 172 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز