مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 10 – 12 نفر
آرد ۳۶۰ گرم
شکر دانه ریز 200 گرم
نمک 1 پینچ
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
بیکینگ سودا یکدوم قاشق چایخوری
شیر ۳۰۰ میلیلیتر (2 پیمانه)
سرکه سفید 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
سفیده تخم مرغ ۴ عدد درشت
اسانس وانیل ۲ قاشق چایخوری
کره نرم ۱۸۰ گرم
روش تهیه
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و ۲ قالب را به قطر ۱۸ سانتیمتر چرب نمائید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. حالا نیمی از مخلوط شیر را به روغن بیفزائید و کنار بگذارید. آنگاه باقیمانده شیر، سفیده تخممرغها و وانیل را با هم مخلوط کنید. اکنون کره را کمکم به مواد خشک افزوده و با همزن برقی بزنید و بعد مخلوط شیر و روغن را به آن بیفزایید و ۲ دقیقه هم بزنید. سپس کمکم مخلوط سفیده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. مایه فراهم کرده را در قالبها بریزید. کیک را به مدت تقریبی
25 – 30 دقیقه در فر بپزید. همینکه کیکها خنک شدند، آنها را با کرم به هم بچسبانید و رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید. سپس روی کیک را با توتفرنگی بیارائید و روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
مواد لازم کرم وانیل
شکر ۲۰۰ گرم
آرد ۹۰ گرم
شیر 500 میلیلیتر
کره نرم شده در دمای محیط ۲۵۰ گرم
اسانس وانیل ۲ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
روش تهیه کرم وانیل
شکر، آرد و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت پیوسته هم بزنید تا بپزد و غلیظ شود. آنگاه روی کرم را بپوشانید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. سپس کره را در کاسه همزن برقی بریزید و کرم را کمکم به آن بیفزایید. حالا وانیل و خامه فرم گرفته را اضافه کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
رولت کیک بادامی