Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 مهر 1399 - 23:07

20
بهمن
چیزکیک اورئو

چیزکیک اورئو

کف قالب کمربندی را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید.

آرزو گنجی

مواد لازم برای 8 – 10 نفر

بیسکویت ساده پودر کرده250 گرم

کره آبکرده  120 گرم

پودر ژلاتین  1 قاشق سوپخوری

آب سرد  60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پودر قهوه فوری  1 قاشق چایخوری

آب جوش  1 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای  250 گرم

خامه‌صبحانه  200 گرم

شیر عسلی  130 گرم

بیسکویت اورئو برای تزئین   به میزان لازم

روش‌تهیه

کف قالب کمربندی را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید. سپس قالب را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید (روی حرارت بخار آب جوش). قهوه فوری را نیز با آب جوش مخلوط کنید. اکنون پنیر خامه‌ای، خامه، شیر عسلی، محلول قهوه و محلول ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اینک مایه فراهم کرده را روی بیسکویت‌ها بریزید و چیزکیک را دست‌کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا چیزکیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی بگذارید و با بیسکویت اورئو بیارائید.

منبعشور و شیرین 

بیشتر بخوانید:

چیز کیک لیموناد

 

برچسب ها: کیک، شیرینی، چیز کیک، زندگی آنلاین، شور و شیرین، چیزکیک اورئو تعداد بازديد: 200 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز