آرزو گنجی
مواد لازم برای 8 – 10 نفر
بیسکویت ساده پودر کرده250 گرم
کره آبکرده 120 گرم
پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری
آب سرد 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
پودر قهوه فوری 1 قاشق چایخوری
آب جوش 1 قاشق سوپخوری
پنیر خامهای 250 گرم
خامهصبحانه 200 گرم
شیر عسلی 130 گرم
بیسکویت اورئو برای تزئین به میزان لازم
روشتهیه
کف قالب کمربندی را به اندازه 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید و بفشارید. سپس قالب را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل کنید (روی حرارت بخار آب جوش). قهوه فوری را نیز با آب جوش مخلوط کنید. اکنون پنیر خامهای، خامه، شیر عسلی، محلول قهوه و محلول ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید و 2 دقیقه با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. اینک مایه فراهم کرده را روی بیسکویتها بریزید و چیزکیک را دستکم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. حالا چیزکیک را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی روی ظرف مناسبی بگذارید و با بیسکویت اورئو بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
چیز کیک لیموناد