مهدیه ولینژاد
مواد لازم برای 8 – 10 نفر
تخممرغ ۶ عدد
شکر ۱۵۰ گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
آرد ۱۵۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه ژله انار
آب انار ۱۷۵ میلیلیتر (حدود سهچهارم پیمانه)
پودرژلاتین ۲ قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
انار دانه شده ۵۰ گرم
موادلازم برای تهیه کرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
پنیرخامهای ۵۰۰ گرم
آب انار 60 میلیلیتر (یکچهارم پیمانه)
روش تهیه
کف سه قالب را به قطر ۲۰ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه سفیده و زرده تخممرغها را از هم جدا کنید و زرده تخممرغها را همراه با دو سوم از شکر و وانیل در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود. سپس روغن مایع را نیز بیفزائید. حالا سفیده تخممرغها را با باقیمانده شکر با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. اکنون زردهها و سفیدههای همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد الک کرده را در چند نوبت به آن افزوده و مخلوط سازید. اینک مایه فراهم کرده را بین ۳ قالب تقسیم کنید و کیکها را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر بپزید. کیکها را در قالب خنک کنید و بعد روی هر کیک را با کرم بپوشانید و روی کرم قدری از ژله فراهم کرده انار بریزید. کیکها را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید. حالا روی کیک را با کرم و ژله فراهم کرده انار بیارائید و کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه ژله انار
یکچهارم پیمانه از آب انار را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بنماری حل کنید. آنگاه آب انار باقیمانده، شکر و محلول ژلاتین را با انار دانه شده، مخلوط کنید و آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.
روش تهیه کرم
خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد پنیر خامهای و آب انار را بیفزائید و مخلوط کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کیک زنبورعسل