افسانه ظروفی
مواد لازم برای 8 – 10 نفر
کیک اسفنجی 1 عدد به قطر 23 سانتیمتر
شربت ساده (بار) به میزان لازم
خامه قنادی همزده و فرمگرفته حدود 350 گرم
مواد لازم برای تهیه سیب کاراملی
سیب پوست کنده و خرد کرده 3 عدد درشت
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
شکر قهوهای روشن 3 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
عرق دارچین 1 – 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه کیک خامه ای با سیب کاراملی
ابتدا مواد میانی سیب را فراهم کنید و بگذارید خنک شود.
حالا کیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی از لایههای کیک را روی صفحه مخصوص کیک قرار دهید.
آنگاه روی کیک شربت بمالید و خامه فرمگرفته را در کیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید.
سپس خامه را به شکل رینگ اطراف کیک پایپ کنید و وسط کیک را با مواد میانی سیب بپوشانید.
حالا لایه بعدی کیک را روی سیب بگذارید و به همین ترتیب خامه و سیب کاراملی را روی لایههای کیک تکرار کنید.
اکنون رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و کیک را دستکم شش ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید.
قبل از مصرف کیک را با کرم گاناش روان بیارائید و روی کیک را با میوه و شکلات تزیین کنید.
روش تهیه سیب کاراملی
سیب، آبلیمو و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود و سیب بپزد و کاراملی شود.
آنگاه نشاسته ذرت و عرق دارچین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
پس از چند دقیقه سیب را از روی حرارت بردارید.
روش تهیه کرم گاناش
150 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید.
سپس 150 گرم شکلات تلخ یا شیری را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات آب شود و بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: