Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:41

28
آذر
کیک خامه ای با سیب کاراملی

کیک خامه ای با سیب کاراملی

ابتدا مواد میانی سیب را فراهم کنید و بگذارید خنک شود. حالا کیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی از لایه‌های کیک را روی صفحه مخصوص کیک قرار دهید.

افسانه ظروفی

 

مواد لازم برای 8 – 10 نفر 

کیک اسفنجی                                   1 عدد به قطر 23 سانتیمتر

شربت ساده (بار)                               به میزان لازم

خامه قنادی همزده و فرم‌گرفته              حدود 350 گرم 

مواد لازم برای تهیه سیب کاراملی

سیب پوست کنده و خرد کرده               3 عدد درشت

آب‌لیموی تازه                                     2 قاشق سوپخوری

شکر قهوه‌ای روشن                            3 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت                                    1 قاشق سوپخوری

عرق دارچین                                     1 – 2 قاشق سوپخوری

روش تهیه کیک خامه ای با سیب کاراملی

ابتدا مواد میانی سیب را فراهم کنید و بگذارید خنک شود.

حالا کیک را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و یکی از لایه‌های کیک را روی صفحه مخصوص کیک قرار دهید.

آن‌گاه روی کیک شربت بمالید و خامه فرم‌گرفته را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید.

سپس خامه را به شکل رینگ اطراف کیک پایپ کنید و وسط کیک را با مواد میانی سیب بپوشانید.

حالا لایه بعدی کیک را روی سیب بگذارید و به همین ترتیب خامه و سیب کاراملی را روی لایه‌های کیک تکرار کنید.

اکنون رو و اطراف کیک را با خامه بپوشانید و کیک را دست‌کم شش ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید.

قبل از مصرف کیک را با کرم گاناش روان بیارائید و روی کیک را با میوه و شکلات تزیین کنید.

روش تهیه سیب کاراملی

سیب، آب‌لیمو و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود و سیب بپزد و کاراملی شود.

آن‌گاه نشاسته ذرت و عرق دارچین را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

پس از چند دقیقه سیب را از روی حرارت بردارید. 

روش تهیه کرم گاناش

150 گرم خامه صبحانه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت گرم کنید.

سپس 150 گرم شکلات تلخ یا شیری را به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات آب شود و بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کیک شکلاتی زردآلو

کیک مرطوب شکلاتی

انواع کیک و شیرینی

 

برچسب ها: کیک شب یلدا، طرز تهیه کیک، آشپزباشی، زندگی آنلاین، کیک یلدا، شور و شیرین، کیک خامه ای با سیب کاراملی، کیک خامه ای تعداد بازديد: 901 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فیلم روز
تصویر روز