Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 14:53

29
آبان
توپک نوتلا

توپک نوتلا

آرد (۳۰۰ گرم)، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر به دست آمده را در کاسه چرب کرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و بگذارید حجمش دو برابر شود.

مهدیس رحیمیان

 

مواد لازم برای 8 عدد

آرد نان                             ۳۰۰ گرم

نمک                                یک‌ دوم قاشق چایخوری

شکر                                یک و یک دوم  قاشق سوپخوری

مایه خمیر خشک                ۵ گرم (یک قاشق چایخوری سرپر)

آب                                   ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

نوتلا                                 ۸ اسکوپ کوچک 

مواد لازم میانی

کره                                  ۱۶۰ گرم

آرد                                    ۱۵۰ گرم

روغن برای سرخ کردن           به میزان لازم

روش تهیه توپک نوتلا

آرد (۳۰۰ گرم)، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر به دست آمده را در کاسه چرب کرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و بگذارید حجمش دو برابر شود.

در این میان از نوتلا 8 اسکوپ بردارید و در ظرف مناسبی و یا روی فویل داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.

سپس کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا یکنواخت شود.

اکنون آن را از روی حرارت بردارید.

خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و یک سوم از مخلوط کره و آرد را رویش بمالید.

آن‌گاه دو لبه خمیر را تا وسط تا بزنید و 15 دقیقه استراحت دهید.

این کار را تا ۳ مرحله ادامه دهید و در هر مرحله یک سوم از مخلوط کره و آرد را روی خمیر بمالید.

در مرحله آخر خمیر را باز کنید، اضافه‌های اطراف خمیر را برش بزنید و خمیر را رول کنید.

حالا خمیر را به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و با وردنه اندکی پهن کنید.

اکنون روی هر خمیر نوتلا بگذارید و خمیر را جمع کنید و در روغن سرخ نمائید.

هنگام مصرف، روی توپک‌های نوتلا قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، توپک نوتلا، دستور تهیه توپک نوتلا تعداد بازديد: 423 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این دستور چیست؟

فیلم روز
تصویر روز