مهدیس رحیمیان
مواد لازم برای 8 عدد
آرد نان ۳۰۰ گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
شکر یک و یک دوم قاشق سوپخوری
مایه خمیر خشک ۵ گرم (یک قاشق چایخوری سرپر)
آب ۱۶۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)
نوتلا ۸ اسکوپ کوچک
مواد لازم میانی
کره ۱۶۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
روش تهیه توپک نوتلا
آرد (۳۰۰ گرم)، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه آب را بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر به دست آمده را در کاسه چرب کرده بگذارید و رویش سلفون بکشید و بگذارید حجمش دو برابر شود.
در این میان از نوتلا 8 اسکوپ بردارید و در ظرف مناسبی و یا روی فویل داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.
سپس کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.
آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
اکنون آن را از روی حرارت بردارید.
خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و یک سوم از مخلوط کره و آرد را رویش بمالید.
آنگاه دو لبه خمیر را تا وسط تا بزنید و 15 دقیقه استراحت دهید.
این کار را تا ۳ مرحله ادامه دهید و در هر مرحله یک سوم از مخلوط کره و آرد را روی خمیر بمالید.
در مرحله آخر خمیر را باز کنید، اضافههای اطراف خمیر را برش بزنید و خمیر را رول کنید.
حالا خمیر را به عرض 2 سانتیمتر برش دهید و با وردنه اندکی پهن کنید.
اکنون روی هر خمیر نوتلا بگذارید و خمیر را جمع کنید و در روغن سرخ نمائید.
هنگام مصرف، روی توپکهای نوتلا قدری پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: