معصومه فلاحی
مواد لازم برای حدود 4 نفر عدد
برنج پخته بهصورت شفته 1 پیمانه
ژامبون خرد کرده 120 گرم
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان 40 گرم
سیر له کرده 1 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد سفید به میزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
روش تهیه توپک برنج سرخ شده
برنج را ورز دهید تا حالت چسبدگی پیدا کند.
آنگاه ژامبون، پیازداغ، جعفری، پنیر، سیر، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.
سپس هر بار به اندازه یک گردو از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید.
حالا توپهای فراهم کرده برنجی را در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.
یادآوری
* مراقب باشید که روغن روی توپهای برنجی را کاملا بگیرد تا باز نشود!
* برای کرانچی و تردتر شدن توپک برنج میتوانید مراحل سوخاری کردن را دو بار تکرار کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: